Tytär oli ollut vahtimassa äitinsä kotia, kun tämä oli poissa puolisonsa kanssa. Palatessaan kotiin äiti oli löytänyt kaamean sotkun ja hajonneen sängyn.

Raivoissaan ollut Nicole-äiti suuttui queen-kokoisen vuoteensa hajoamisesta niin paljon, että vaati Rihannon-tyttäreltään noin 1 900 euron korvauksia.

– Minulla ei ole varaa maksaa äidilleni uutta sänkyä, mutta hänen väitteensä on hevonsontaa, totesi Nicole.

Riitelyn vuoksi kaksikko on hädin tuskin puheväleissä.

Nicole-äiti yritti kuitenkin sopia asiat, sillä hän oli menossa naimisiin ja halusi tyttärensä morsiusneidoksi häihinsä. Hän antoi riidan ratkaistavaksi australialaiselle TV-ohjelmalle, jonka nimi on Trial by Kyle, Kylen oikeudenkäynti.

– Äidin vuoteessa? Se kuulostaa epäromanttisimmalta paikalta, missä voisin kuvitella olevani jonkun kanssa, totesi pöllämystynyt Kyle Rihannonille ohjelmassa.

Rihannon myönsi harrastaneensa seksiä ja kertoi sängyn hajonneen ”intensiivisen intohimon” voimasta, mutta väitti myös äidin olleen osittain vastuussa vuoteen hajoamisesta.

– Olen kuullut asioita, joita tytär ei voi koskaan unohtaa, kertoi Rihannon.

– Miksi äidin vuoteessa? kysyi Kyle Rihannonilta.

– Olin siinä, sillä rehellisesti sanottuna ystäväni olivat siinä toisessa sängyssä, jatkaa Rihannon.

Lopuksi Kyle antoi tuomionsa asiassa.

– Rihannon, olet vastuussa äitisi vuoteen hajoamisesta, joten olet velvollinen korvaamaan äidillesi 2 099 dollaria, jotta hän saa oman vuoteen täydentämään parisuhdettaan, päätti Kyle.

Lähde: Mirror

Kuva: Pixabay