Suomen tunnetuin naisräppäri Sini Sabotage on mukana ilmiöksi nousseen Iholla-sarjan seuraavalla tuotantokaudella. Sarjan neljäs kausi starttaa huhtikuussa AVA-kanavalla.
Iholla-sarjassa seurataan julkkisnaisten jokapäiväistä elämää videopäiväkirjojen avulla. Sarjassa naiset itse kuvaavat ja avaavat tunteitaan, ajatuksiaan ja päästävät katsojan myötäelämään myös vaikeita hetkiä.
– Olen lähes kaikista tosi-tv-ohjelmista kieltäytynyt. Olen päättänyt, että kuvaan aidosti ja rehellisesti sekä rankat että hyvät hetket. Mulla ei ole mitään näyttelijälahjoja, joten joudun ja saan olla oma itseni. Välillä tuntuu, että jengi ei tajua, että vaikka mulla on aika hurja tyyli, niin en ole kaupassa tai kotona sen näköisenä. Kotona olen vaan Sini. On ihana olla näyttävä ja pukeutua, mutta en ole sitä aamusta iltaan. Pääsäätöisesti on tähän asti kuvattu ilman meikkiä ja tukka pystyssä. Se on ollut tosi vapauttavaa, ei ole ollut pakkoa olla rap-lookissa, Sini kertoo Iholla-sarjan tiedotteessa.

AVA-kanavan Instagramissa julkaisemassa promokuvassa Sini poseeraa viettelevänä lyhyessä mekossa, jossa näyttävästä pukeutumistyylistään tunnetun kaunottaren upeat sääret pääsevät hyvin oikeuksiinsa.
Sini Sabotagen lisäksi Iholla-sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, media-alalta tuttu Kristiina Komulainen, lumilautailija Kristiina Nisula ja freelance-kirjoittaja Laura Friman.

Kuva, jonka AVASuomi (@avasuomi) julkaisi