TikTokissa leviää kulovalkean tavoin tuolihaaste (#chairchallenge), jonka väitetään onnistuvan naisilta, mutta ei miehiltä. Tuhannet naiset ja miehet ovat kokeilleet haastetta ja väittämä näyttää pitävän paikkansa. Hyvin harva mies onnistuu haasteessa.

Syyn uskotaan johtuvan miehen ja naisen painon jakaantumisesta. Miehillä painopiste on yleensä ylempänä kuin naisilla, jonka vuoksi ylävartalon nostaminen vaaka-asennosta tuottaa enemmän vaikeuksia

Haasteessa asetutaan seisomaan seinää kohti tuolin kanssa ja sen jälkeen astutaan kolme jalanmittaa taaksepäin. Seuraavaksi kummarrutaan eteenpäin ja nojataan päätä seinää vasten. Sitten nostetaan tuoli rintakehää vasten ja yritetään nousta suoraksi.

Alla naisten ja miesten hyvin erilaisia suorituksia tuolihaasteessa. Miehet pääsääntöisesti epäonnistuvat surkeasti haasteessa, eivätkä voi mitenkään ymmärtää, miten se on naisille niin helppoa.

Vaikka tuolihaaste leviää netissä juuri nyt, se ei ole aivan uusi idea, sillä sitä ihmeteltiin ja sille naureskeltiin jo vuonna 2012, kuten alta näkyy.

Lähde: Hitc

Kuva: YouTube