Aikamatkustus on noussut internetissä kuumaksi aiheeksi, kun yhä uusia ”todisteita” ajassa matkustamisesta esitetään videoilla ja kuvissa. Esimerkiksi eräs mies väitti ottaneensa videolla esittämänsä valokuvan vuonna 6 000.
Aikamatkustajiksi itseään väittäviltä yleensä pyydetään videoilla tietoja tulevaisuudesta, ja niin kävi tälläkin kertaa. Videolla Noah-niminen mies sanoo olevansa aikamatkustaja vuodelta 2030.
Noahin kertomus tulevasta on todella hämmästyttävä. Voisiko todellakin olla totta, että laajalti parjattu Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump valitaan vielä toisellekin presidenttikaudelle vuonna 2020? Näin ainakin Noah väittää alla olevalla videolla.
https://youtu.be/TyWOjfSxt3Q
Apex TV haastatteli Noahia, joka oli heidän mukaansa samalla kytkettynä valheenpaljastuslaitteeseen. Valheenpaljastustestiä ei pysty haastattelussa todentamaan millään tavalla, vaikka videolla väitetään laitteen vahvistavan, että mies puhuu totta kertoessaan tietojaan tulevaisuudesta.
Noah sanoo haastattelussa olevansa juuttunut vuoteen 2018 ja väittää olevansa tällä hetkellä 50-vuotias mies, joka on nuorentunut 25-vuotiaaksi ottamansa nuorentavan lääkkeen ansiosta.
Noahin paljastukset tulevaisuudesta ovat melkoista settiä. Tässä niistä osa:
– Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Donald Trump valitaan uudelleen presidentiksi vuonna 2020.
– Puhelimet alkavat muuttua suuremmiksi, kun lähestytään vuotta 2030.
– Markkinoille alkaa tulla hiljalleen robotteja, jotka pystyvät pyörittämään kotitaloutta.
– Ihmiset lentävät Marsiin vuonna 2028, samana vuonna kun ajassa matkustaminen julkistetaan.
– Sähköautot voivat kulkea 965 kmh nopeudella.
– Vuoteen 2030 mennessä jotkut sairaudet on parannettu kokonaan – mukaanlukien joitakin syövän muotoja.
– Tekoäly on iso asia vuoteen 2021 mennessä ja markkinat valtaa suosittu laite, joka näyttää Google-laseilta, mutta jolla on tämän hetken tietokoneiden prosessoritehot.
Ainakin osa Noahin kertomista asioista on hyvinkin mahdollista toteutua, mutta video ei edelleenkään tarjoa pitäviä todisteita aikamatkustuksesta. Apex TV väittää ottaneensa videolla näkyvän röntgenkuvan Noahin ranteesta, jonka ihon alla olevassa laitteessa hän sanoo olevan tulevaisuuden teknologiaa.
Alla olevan videon uutisankkurit haastattelivat Noahia, eivätkä he vaikuta kovin vakuuttuneilta. Uskotko sinä, että ajassa matkustaminen on mahdollista?
https://youtu.be/kZR6HKqYcOw
Lähde: Unilad
Kuva: YouTube