Älä koskaan juhli liian aikaisin! Urheilumaailman uskomattomimmat voitonryöstöt – videokooste

Urheilussa vellovat suuret tunteet, niin itse urheilijoilla kuin katsojillakin. Monesti paineet ovat kovat ja kun urheilija uskoo tejneensä voittavan suorituksen, ensimmäinen vaistonomainen reaktio on juhlia sitä. Ei kuitenkaan kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä peli ei ole ohi ennen kuin se on päättynyt.
Tällä videokoostetlla nähdään yksittäisiä urheilijoita ja kokonaisia joukkueita, jotka alkavat juhlia liian aikaisin vain pettyäkseen monumentaalisesti heti sen jälkeen. Heidän puolustuksekseen voidaan kuitenkin sanoa, että ei varmasti kukaan muukaan olisi uskonut näin uskomattomiin pelastuksiin, eivät aina edes vastustajat.
Miltä kuulostaa jalkapallossa ylärimaan osuneen rangaistuspotkun pomppaaminen monen metrin päästä takaisin kierteellä maaliin? Tai koripallossa ”voittaneen” korin nollaaminen heitolla omalta takarajalta toisen pään koriin? Tai ”ylivoimaisen voittajan” tuulettelu maaliviivalla, kun takaa tuleekin toinen ohi?
Katso alta videokooste ennenaikaisista juhlijoista, jotka joutuivat kokemaan elämänsä pettymyksen, ja täysin omasta syystään!

Kuva: Facebook / Unknown Facts