Anonymous-hakkerijärjestö julisti sodan äidille, jonka lapsi putosi gorilla-aitaukseen

Eläintarhaonnettomuus, jossa eläintenhoitajat ampuivat uhanalaisen gorillan kuoliaaksi, on paisunut valtavaksi ilmiöksi sosiaalisessa mediassa.
Yhdysvalloissa Ohion eläintarhassa sattunut traaginen tapahtumasarja alkoi, kun 3-vuotias poika putosi gorilla-aitaukseen. Joidenkin sivustakatsojien mielestä Harambe-gorilla yritti suojella lasta seisomalla hänen vieressään, mutta aika-ajoin gorilla riuhtaisi ja raahasi lapsen rajusti toiseen paikkaan ja asettui jälleen lapsen viereen. Riuhtaisut olivat hyvin voimakkaita ja kun lapsi oli ollut gorillan kanssa noin 15 minuuttia, eläintarhan henkilökunta ampui gorillan. Eläintarhan edustajien mukaan gorillan ampuminen oli ainoa vaihtoehto lapsen turvallisuuden takaamiseksi.
ALLA OLEVA VIDEO ONNETTOMUUDESTA EI SOVELLU HERKILLE!

Tapahtumasarja herätti sosiaalisessa mediassa voimakkaasti levinneen keskustelun niin gorillaa, eläintarhaa, kuin lapsen äitiäkin vastaan.
Lapsen perhe ei halunnut kasvojaan eikä nimiä julkisuuteen, mutta asian puinti siirtyi entistäkin synkempään suuntaan, kun nettivetoomus vaati pojan vanhempia tilille gorillan kuolemasta.

Vielä pidemmälle on nyt mennyt Anonymous-hakkerijärjestö, jonka julkaisemassa videossa syytetään lapsen äitiä huolimattomuudesta ja sanotaan, että hän ei sovellu vanhemmaksi. Äitiä vaaditaan tilille uhanalaisen eläimen kuolemasta. Lisäksi videossa julkaistiin äidin osoite ja puhelinnumero. Lapsen äidille ja eläintarhalle tukea antaneet henkilöt ovat myös valittaneet, että heidän Twitter-tileilleen on hakkeroitu.
Alla Anonymous-hakkerijärjestön video ja Twitter-viestejä.
https://youtu.be/sYJ05HVmgpU?t=57s


Lähde: Unilad


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.