Bryan Thornhill päätti rankaista poikaansa kunnolla, sillä hän kuuli pojan opettajalla, että lapsi oli kiusannut muita koulubussissa ja luokassa.
Thornhill ei omien sanojensa mukaan voi sietää kiusaamista ja päättikin, että poika ei selviä ilkeilystään ilman rangaistusta – isä laittoi poikansa juoksemaan kouluun kaatosateessa yli puolentoista kilometrin matkan ja kuvasi siitä samalla videon.
Videolla Thornhill kertoo tilanteesta ja siitä, että poika ansaitsi rangaistuksen. Hän myös neuvoo videolla muita olemaan kunnon vanhempia, ei pelkästään ystäviä.
Rangaistusvideo levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa ja keräsi paljon kommentteja puolesta sekä vastaan. Joidenkin mielestä tempaus oli kohtuuton, mutta jotkut ymmärtävät, että lapsia pitää osata myös rangaista. Isä itse sanoi, että lapsi ainakin oppii olemaan kunnolla, kun häntä rangaistaan rumasta käytöksestä.
– Pidän huolen, että opettajat voivat opettaa rauhassa, eikä poikani saa enää häiriköidä opetusta. Lapset tarvitsevat kuria, mies kertoo videolla.
https://www.youtube.com/watch?v=dHKAUJCxWBI
Lähde: DailyMail
Kuva: Facebook / Bryan Thornhill