Matkustaja kuvasi järkyttävän videon lentoasemalla – "Kaikkien hajonneiden matkalaukkujeni mysteeri ratkesi"

Lentokoneeseen menossa ollut australialainen toimittaja Vanessa Marsh todisti aivan käsittämätöntä toimintaa Honolulun lentokentällä Hawaijilla.
Marsh kuvasi tilanteen videolle ja latasi sen Twitteriin. Marsh kirjoitti videon yhteyteen: ”Kaikkien hajonneiden matkalaukkujeni mysteeri on ratkennut – tässä on  henkilökuntaa lastaamassa laukkuja Honolulun lentoasemalla Hawaiian Airlinesin lennolle Phoenixiin.”
Videolla näkyy lentoasemalla työskentelevä nainen heittelemässä matkustajien matkalaukkuja täysin välinpitämättömästi alaspäin viettävään kouruun. On vaikea kuvitella, että mikään vähänkään särkyvä tavara olisi moisen käsittelyn jälkeen enää ehjänä.
Video herätti runsaasti närkästynyttä keskustelua matkalaukkujen käsittelystä lentoasemilla. Eräs Twitter-käyttäjä kommentoi: ”Ja me maksoimme 25 dollaria per laukku, jotta niitä heiteltäisiin tuolla tavalla?”
Kun video levisi viraalisti, Hawaiian Airlines vastasi Marshille pahoittelunsa työntekijän toiminnasta ja vakuutteli, että kyseessä ei ollut hyväksyttävä matkalaukkujen käsittely ja että asiaan ollaan puuttumassa. Hawaiian Airlines on myös ilmoittanut tulevansa käyttämään videota huonona esimerkkinä lentoasemien henkilökuntakoulutuksessa.
Katso alta Vanessa Marshin kuvaama kohua herättänyt video!


Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun lentoaseman henkilökunta on jäänyt kiinni laukkujen huonosta käsittelystä.
Lue myös: Lentoemäntä pakotti koiran käsimatkatavaralokeroon – koira menehtyi
Lähde: providr
Kuva: Twitter / Vanessa Marsh


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.