Hauskoja mokavideoita YouTubessa julkaiseva FailArmy on tällä kertaa koostanut videon, jolla nähdään vieläkin yllättävämpiä tilanteita.
Jokainen ”fail”, eli moka on tietenkin aina odottamaton virheen tehneelle henkilölle. Yleensä katsoja osaa kuitenkin aavistaa mokavideoissa, mitä pian on tapahtumassa, mutta tällä koostevideolla nähdään tilanteita, jotka onnistuvat yllättämään täysin myös katsojan.
Kiitos internetin ja FailArmyn, me kaikki pääsemme nyt näkemään uskomattoman ainutkertaisia tilanteita, joita ei vain kerta kaikkiaan voisi uskoa todeksi, jos joku esimerkiksi yrittäisi kertoa niitä sinulle.
Sen nyt vielä voisi uskoa, että pikkuveli keskeyttää siskonsa karaokelaulun työntämällä kuvaan takapuolensa ja täräyttämällä mojovan pierun, mutta miltä kuulostaa lehmiksi ja kanoiksi pukeutuneiden ihmisten raju joukkotappelu? Entä hylje, joka hyppää merestä nappaamaan suuren kalan suoraan kalastajan käsistä venerannassa, tai maantie, jolla viilettää edestakaisin kaloja? Tai voisitko kuvitella koskaan näkeväsi kaupungin kadulla villisti laukkaavan seepralauman ja miehen juoksemassa niiden perässä, tai huvijahdin, joka ajaa täydellä vauhdilla tylysti kalastajien veneen yli?
Katso alta uskomaton kooste edellä mainituista ja muista täysin odottamattomista tilanteista, jotka ovat tallentuneet tavallisten ihmisten kotivideoille.
https://youtu.be/Xgul9j82HEs
Kuva: YouTube / FailArmy