Poltergeist tallentui videolle?

Englantilainen Unilad on uutisoinut miehen keittiössä riehuneesta poltergeistista, joka tallentui videolle.
Videossa mies poistuu ja jättää kameran kuvaamaan tapahtumia kodissaan. Miehen poistuttua keittiössä alkaa lentää esineitä ympäriinsä ja laatikko sekä kaapin ovi aukeavat. Video on leimattu kommenteissa huijaukseksi, koska sitä on julkaisutietojen mukaan muokattu YouTube-editorilla. Videon puolestapuhujat selittävät editoinnin koskeneen vain tapahtumattoman ajan poistamista ja tekstien lisäämistä.
https://youtu.be/z1kzs3A-OSY
Metropoli.net tutki poltergeist-ilmiötä tarkemmin ja löysi artikkelin alaosassa olevan videon, johon on koostettu keittiötapahtumien lisäksi 9 muutakin väitettyä poltergeist-tapahtumaa. Videotallenteissa tavarat siirtyvät, putoavat tai lentävät selittämättömästi paikoiltaan.

Poltergeist, eli räyhähenki tarkoittaa kummittelun kaltaista ilmiötä, jonka tunnusmerkki on elottomien esineiden liikkuminen. Skeptikoiden mielestä poltergeistit ovat huijauksia, väärin tulkittuja luonnollisia tapahtumia, hallusinaatioita tai mielikuvitusta.
Muodosta oma mielipiteesi – ovatko kaikki alla olevat videotallenteet huijauksia, vai voiko joku niistä olla aito todiste poltergeistien olemassaolosta?

Kuva: YouTube


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.