Facebookissa on julkaistu hyytävä kiusaamisvideo, jota on katsottu yli 17 miljoonaa kertaa marrakuun lopulta lähtien. Videon sisältö kuohuttaa ihmisten tunteita voimakkaasti ja kiusaamiselle halutaan loppu, mutta tehokkaita keinoja ei tunnu löytyvän.
Video on kuvattu koulun käytävillä, kun poikajoukko ahdistelee ja kiusaa määrätietoisesti yhtä poikaa. Häntä seurataan, hänelle huudetaan ja häntä tönitään sekä lyödään. Kiusatun pojan ilme kertoo paljon. Videon julkaisijan mielestä juuri tällainen kiusaaminen voi johtaa kouluampumiseen, kun pitkäaikaisen kiusaamisen kohteeksi joutunut oppilas kostaa kokemansa vääryydet koko koululle.

Videon yhteyteen on kirjoitettu ”Näin kouluampumiset tapahtuvat!!” Videon saama palaute on ollut erittäin tuohtunutta ja ihmiset ihmettelevät missä opettajat ovat ja miksei kukaan oppilaista puutu tilanteeseen.
Kuten videolta näkyy, koulukiusaaminen on erittäin vakava ongelma, joka on johtanut ihmishenkiä vaativiin tragedioihin. Niin tulee hyvin todennäköisesti tapahtumaan myös uudelleen, ellei asialle tehdä jotain.