Brave Wilderness -sarjan juontaja Coyote Peterson antaa usein eläinten purra ja pistää itseään, ja tietenkin nämä kivuliaat kokemukset kuvataan kaiken kansan ihmeteltäviksi.

Peterson vei kipukynnyksen testaamisen uusiin ulottuvuuksiin kuultuaan, että suurikokoisen tiepistiäisen, eli tarantula hawkin pistos on maailman toiseksi kivuliain. Ötökän nimi juontuu sen saaliista. Tiepistiäinen nimittäin lamauttaa myrkyllään hämähäkkejä, joiden sisään se munii munansa. Kuoriuduttuaan munasta toukka syö liikuntakyvyttömän hämähäkin.

Yleensä tiepistiäiset välttelevät muita eläimiä ja ihmisiä, joten onneksi Peterson on yksi harvoista, jotka ovat joutuneet kokemaan pistoksen aiheuttaman totaalituskan. Kivusta huolimatta tiepistiäisen myrkky ei ole hengenvaarallista terveelle aikuiselle.
Videolla Peterson yllättyy totaalisesti tuskan voimasta. Kipuun tottunut mies kaatuu maahan huutaen kurkku suorana tuskasta, joka ei näytä loppuvan millään.

Petersonin käsi on kuin halvaantunut ja kivut ovat kammottavat. Katso alta miehen älytön tempaus, jota ei missään nimessä pidä mennä kokeilemaan itse!

Kuva: YouTube