Sokkona tatuoijan penkkiin? Yksi historian hulluimmista reality-sarjoista palaa uusin jaksoin.

Music Televisionin tyrmistystä herättänyt tatuointireality Just Tattoo of Us palaa Suomen tv-ruutuihin tiistaina 30. lokakuuta neljännellä tuotantokaudellaan.

Maailmalla menestyneessä sarjassa parivaljakot suunnittelevat toisilleen tatuoinnit, jotka ikuistetaan iholle ilman, että saaja näkee niitä etukäteen. Ottaisitko sinä sokkona kaverisi tai exäsi suunnittelemia tatuointeja, jotka voivat olla mistä tahansa aiheesta, vaikka sellaisesta mitä vihaat yli kaiken?

Shokeeraavan sarjan neljännellä kaudella todelliseen ihmissuhdetestiin laitetaan pareja ja kaveruksia, jotka joutuvat ottamaan toistensa suunnittelemat tatuoinnit näkemättä niitä etukäteen. Mitään rajoituksia ei ole, ja osa edellisillä kausilla nähdyistä ”taideteoksista” eivät ole olleet kovin kaunista katsottavaa. Kyyneliltä ja riidoiltakaan ei ole vältytty.

Katso alta, millaisia tatuointeja järkyttyneiden tatuoinnin saajien iholle on ikuistettu aikaisemmilla kausilla:

Yhden miehen jalkoväliin tatuoitiin eri sukupuolitautien nimiä.

https://youtu.be/sniMe_C9hF0

Yksi mies sai takapuoleensa kaverinsa suunnitteleman Donald Trumpin kuvan.

https://youtu.be/0mkk8sP1_w4

Exälleen katkera nainen teetätti ex-miehensä jalkaan oman kuvansa.

Yksi miesvieraista sai napaansa pyllistävän miehen.

Intohimoinen Arsenal-fani sai joukkueen verivihollisen Tottenhamin logon rintaansa.

https://youtu.be/kfmoqWAoGps

Nähtäväksi jää, millaisia vitsejä ja kostoja uudella kaudella on luvassa.

Hullua tatuointistudiota emännöi Georgie Shore ja Big Brother -sarjoista tuttu Charlotte Crosby apunaan joukko reality-tähtiä. Seuraavan kuuden hermoja raastavan viikon aikana piinapenkkiin istahtavat muun muassa Charlotten vanhemmat Gary ja Letitia, Ex On The Beach -sarjan tähti Natalee Harris äitinsä kanssa, Love Island -voittaja Jessica Hayes parinsa Danin kanssa sekä tv-persoona Kieran Hayler ja sarjan entinen tatuointitaiteilija John, joka asettuu nyt pelkääjän saappaisiin.

Just Tattoo of Us -sarjan neljäs kausi starttaa Suomen MTV:llä tänään tiistaina 30. lokakuuta klo 21:00.

Kuva: MTV