Tämän hyytävän videon katsottuaan kenties skeptikkokin voi alkaa epäillä, voisiko kummituksia sittenkin olla olemassa.

Videolle on koottu viisi pelottavaa tosielämän videota, joilla näkyy ja kuuluu selittämättömiä asioita.

Ensimmäisellä videolla kotona äitinsä kanssa olevat siskokset kokevat kauhun hetkiä. Vanhempi siskoista alkaa ensin pelätä jotain, jonka hän näkee olevan viereisessä huoneessa. Nuorempi sisko ensin nauraa asialle, mutta katsoo sitten huoneeseen ja joutuu itsekin kauhun valtaan, ja alkaa itkeä. Molemmat tytöt sanovat nähneensä huoneessa aaveen.

Toisella videolla nähdään valvontakameran tallenne lastausalueelta. Videolla työmiesten vieressä seisoo selvästi tytöltä näyttävä hahmo. Valvontakameraa katsovat vartijat kertovat asiasta työmiehille, mutta he eivät näe hahmoa. Miehet jopa osoittavat välillä taskulampuillaan hahmon läpi, mutta eivät näe mitään.

Kolmannella videolla australialainen toimittajanainen haluaa todistaa skotlantilaisessa linnassa, että kummituksia ei ole olemassa. Hän yöpyy linnan kellarissa yksin ja kuvaa itseään. Nainen alkaa vitsailla ja haukkua linnassa väitetysti olevaa Katherine-nimistä kummitusta. Hän kutsuu kummitusta nimellä, jolloin kuuluu selvää kolkutusta ja naisen mukaan kellarissa liikkuu jotain. Nainen pakenee kauhuissaan kellarista ja kertoo tunteneensa siellä jonkin sähköisen pyyhkäisevän kasvojaan ja päätään.

Neljännellä videolla nähdään kolmen sekunnin iPhone-livekuva miehestä, jonka takaa häntä lähestyy selkeä ihmishahmo. Kuvan otti miehen tyttöystävä, kun he olivat niityllä kävelemässä kaksistaan. Vasta myöhemmin he huomasivat, että kuvassa näkyi miehen takana selvästi ihmishahmo, joka jopa liikkui häntä kohti.

Viimeisellä videolla on pikkutyttö, jolla oli ollut tapana leikkiä lusikallaan aina kuin hän jäi yksin ruokapöytään. Tytön isoveli halusi saada siskonsa kiinni itse teosta ja videokuvasi häntä salaa. Videolla tyttö leikkii lusikalla, mutta näyttää myös puhuvan näkymättömän henkilön kanssa. Tyttö sanoo moittivaan sävyyn: ”Tuo on Billyn ruoka”, jonka jälkeen lautasella olevat aterimet selvästi liikahtavat.

Katso alta hyytävä kooste tosielämän kummitusvideoista!

Kuva: YouTube / Nuke’s Top 5