Julkkikset tuntuvat vaihtavan kumppania useammin kuin sukkia, ja erouutiset tulevat harvoin täytenä yllätyksenä. Joskus onni päättyy hyvinkin lyhyen yhteisen taipaleen jälkeen. Video esittelee kuusi avioliittoa, jotka olivat poikkeuksellisen lyhyitä jopa julkkisten mittakaavalla.
Näyttelijät Sophia Bush ja Chad Michael Murray olivat naimisissa vain viisi kuukautta. Bush kommentoi, että he olivat typeriä kakaroita, jotka eivät tienneet mitään ihmissuhteista. Myös näyttelijäpari Drew Barrymore ja Tom Green ylsivät vain viiden kuukauden rajapyykkiin.
Baywatch-tähti Pamela Andersonin ja muusikko Kid Rockin avioliitto kesti vaivaiset neljä kuukautta, eli yhtä kauan kuin laulajatar Jennifer Lopezin ja näyttelijä Cris Juddin liitto. Elviksen tytär Lisa Marie Presley ja näyttelijä Nicolas Cage vannoivat myös valat, mutta erosivat kolmen kuukauden avioliiton jälkeen.
Lyhyimmän julkkisavioliiton tittelin nappaavat realitytähti Kim Kardashian ja koripalloilija Kris Humphries, joiden yhteiselo kesti papin aamenen jälkeen vain 72 päivää.

Video: YouTube / Marie Claire