Marika Fingerroos on aloittanut uuden videoblogin, jonka ensimmäisessä osassa hän ottaa kantaa Me Too -ilmiöön.

”Me Too” sai alkunsa Yhdysvalloissa vuonna 2007 seksuaalista häirintää vastustavana kampanjana, joka nousi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi näyttelijä Alyssa Milanon lokakuussa 2017 julkaiseman twiittauksen myötä, jossa hän kehotti seuraajiaan jakamaan kokemuksiaan seksuaalisesta häirinnästä tunnisteella #metoo. Kampanjaan liittyi suuri määrä tunnettuja naisia, jotka uskalsivat lopultakin kertoa uransa aikana kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä. Kampanjan ansiosta monet merkittävät miespuoliset elokuva- ja viihdealan miehet menettivät työpaikkansa.

Videobloginsa ensimmäisessä osassa Kun naiset antavat ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa Marika ottaa kantaa Me Too -kampanjaan sekä käsittelee muun muassa seuraavia kysymyksiä: Ovatko naiset parempia kuin miehet? Mitä tehdä, kun nainen haluaa panna, mutta mies ei?

Marika Fingerroos on tunnettu suorapuheisena naisena, joka ei pelkää kertoa mielipiteitään, ja nyt voit katsoa videolta hänen suorasukaisen kannanottonsa Me Too -kampanjaan – täysin sensuroimattomana!