Suosikkijuontaja Axl Smith on julkaissut julkisen anteeksipyynnön ja selityksen, miksi hän on kuvannut salaa seksikumppaneitaan.
Nelosella tänä keväänä esitettävää The Voice of Finland -sarjaa juontava Axl halusi kertoa oman selvityksensä tapahtuneesta sen jälkeen, kun oli ollut poliisin kuulusteltavana asiasta. Axl kuvasi videon 2.3. ja julkaisi sen eilen Jook Joint YouTube-kanavallaan.
– Pieni varoituksen sana heti alkuun. Tää tulee varmasti olemaan mun koko elämäni surullisin postaus, Axl sanoo videossa.
Axl kertoo joutuneensa poliisikuulusteluun ja viettäneensä yön sellissä, koska häntä syytetään seksinauhojen salakuvauksesta.
– Ihan varmasti ehkä mietit että miksi mä halusin kertoa tämän sulle, vaikka mä en ole millään tavalla tilivelvollinen sulle… Tällä hetkellä mun suurin tunne on ahdistus, ja siitä mä haluan kertoa.
Axl myöntää kuvaukset ja kertoo videossa miksi niin on tapahtunut. Axl sanoo asentaneensa kamerat ainoastaan omaa turvallisuuttaan varten, mutta aiemman naisystävän ilmiannon takia häntä syytetään seksinauhojen kuvaamisesta. Axl ottaa vastuun tapahtuneesta, mutta myöntää tehneensä väärin vain siinä, ettei ole kertonut vierailleen valvontakameroista. Hän on nyt ilmoittanut kameroista kaikille asunnossaan käyneille naisille. Axl sanoo myös ettei ole näyttänyt materiaaleja kenellekään.
Katso koko selitys ja anteeksipyyntö osoitteessa www.julkkistv.com!