TIS-Akilta paloi käämit Porin torilla – katso video!

Temptation Island Finland -ohjelmasta tutut Aki Manninen ja Rita Niemi ajautuivat kovaääniseen välienselvittelyyn Porin torilla, kun ohikulkija oli huudellut miten Akin firmalla menee.
Metropoli.net sai haltuunsa kaksi kännykkäkameralla kuvattua videota humalaisesta välienselvittelystä.
Ensimmäisen videon alussa Akilta selkeästi palaa käämit selkänsä takaa kuuluneesta huutelusta ja hän alkaa tivata mistä firmasta on kyse. Huutelija ei tiedä Akilla olevan useampi yhtiö, eikä osaa yksilöidä mitä niistä tarkoitti. Hetken inttämisen jälkeen Aki paljastaa, että hänellä on viisi yhtiötä. Toinen osapuoli tarkentaa että haluaisi tietää miten Akin kaikilla firmoilla menee. Aki on vihainen, että tällaisia asioita huudellaan selän takaa.
Kun tunteet alkavat kuumentua, Akilta kysytään aikooko hän lyödä. ”En missään nimessä – sää huomaat kun mää lyön”, Aki huutaa.


Kovaääninen voimasanojen sävyttämä riita laajenee toisessa videossa osapuolten koulutukseen, veroihin ja vanhempiin. Tähän asti sivusta seurannut Akin vaimo Rita liittyy kiistaan ja sanoo isänsä olleen alkoholisti, joka joi itsensä hengiltä. Aki tarjoaa opettajaksi opiskelevalle kiistakumppanille puhelinnumeroaan, jotta asiaa voidaan selvitellä lisää. ”Mä tuun neuvotteleen sun isäs kans pöytään, kato kun sä oot noin munaton mies”, Aki huutaa.
Pariskunnalta kysytään videon lopussa: ”Tätäkö se julkisuus tuo?”
”Se tuo näitä väsyneitä tyyppejä meidän eteen, joista tulee opettajia pienille ihmisille”, Rita sanoo. ”Kusipäitä, jotka huutelee selän takana”, Aki lisää.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...