Nainen nimeltään Amethyst Realm teki intiimin tunnustuksen brittiläisessä aamushow’ssa. Realm kuvaili, kuinka hänen luokseen saapui aave, jota hän ei nähnyt, mutta jonka kanssa hän harrasti seksiä.
Naisen ja aaveen rakkaustarina alkoi, kun hän muutti uuteen taloon sulhasensa kanssa 12 vuotta sitten. Hän alkoi tuntea selittämättömän läsnäolon.
– Se alkoi energiana, sitten siitä tuli fyysistä. Tunsin jaloillani paineen ja niskassani hengityksen, nainen kertoi.
Realm halusi viedä suhteen pidemmälle, joten hän pukeutui seksikkäisiin alusvaatteisiin ja odotti vierashuoneessa aaveen saapuvan.
– Harrastin seksiä aaveen kanssa. Voit silti tuntea sen, sitä on vaikea selittää. Tunsin painon ja painottomuuden, hengityksen ja kosketykset, ja sen energian, nainen kuvaili kohtaamistaan aaveen kanssa.
Realm myös paljasti, että kohtaamisella oli ”onnellinen loppu”. Nainen erosi kihlatustaan, kun tämä sai hänet kiinni suhteesta aaveen kanssa. Mies tuli eräänä päivänä töistä aikaisin kotiin, ja näki ”miehen hahmon” ikkunassa.
Realm on nyt hylännyt miehet kokonaan ja on romanttisesti kiinnostunut vain aaveista. Hän kertoo harrastaneensa seksiä useampien aaveiden kanssa.

Lähde: Metro UK