Saksalaislaulaja Bibi H:n musiikkivideo on saavuttanut kyseenalaista huomiota, sillä jo kaksi miljoonaa YouTuben käyttäjää on klikannut sille ei tykkää -nappia. Videosta onkin tullut yllättäen hitti sen herättämien inhoreaktioiden vuoksi.
Kuukausi sitten julkaistua videota on kutsuttu yhdeksi kaikkien aikojen huonoimmista. Laulajan esittämä kappale on balladi, jonka sanoituksissa laulaja sanoo muun muassa tuntevansa olonsa lihavaksi.
Bibi H, oikealta nimeltään Bianca Heinicke, on iloinen saamastaan huomiosta. Hän vertaa itseään poptähtiin, joiden suosituimmille kappaleille YouTube-käyttäjät ovat myös suoneet paljon alaspäin suuntautuvia peukkuja.
– Kuka voi sanoa olevansa maailman inhotuimpien musiikkivideoiden listalla sellaisten maailmantähtien, kuten Justin Bieber ja Miley Cyrus rinnalla? Laulaja kommentoi.
Kielteinen huomio ei ole estänyt Bibi H:ta hankkimasta julkkisystäviä. Supertähti Ed Sheeran on jopa vieraillut yhdellä naisen musiikkivideolla.
– Kielteisten mielipiteiden levittäminen netissä on helppoa. Et voi odottaa kaikkien pitävän asioista, joita teet tai musiikista, josta pidät, Bibi H. kuittaa saamansa arvostelun.
Katso itse, onko Bibi H:n video mainettaan parempi.

Lähde: Metro