Johanna Tukainen hehkuttaa tuoreimmassa blogikirjoituksessaan löytäneensä viimeinkin rakkauden. Viime aikoina Tukholmassa viihtynyt Tukiainen on tapaillut jo useamman kuukauden ajan ruotsalaista yritysjohtajaa, joka Tukiaisen sanojen mukaan on hyvin rakastunut häneen. Johanna käyttää miehestä nimeä Herra ”U” ja kuvailee häntä pitkäksi, komeaksi ja koulutetuksi mieheksi, joka puhuu sujuvasti kuutta eri kieltä. Parin yhteisenä kielenä toimii englanti.
– Puhun ihan ok ruotsia, mutta se vaatii multa aina aikaa ja pitää miettiä mitä sanoo, englannin osaan lähestulkoon yhtä hyvin kuin suomenkielen, Johanna selvittää blogissaan.
Tukiainen kertoo miehen myös hemmottelevan häntä mitä moninaisimmin tavoin.
– Nyt kun olin Tukholmassa useita viikkoja, olin enimmmäkseen hänen luonaan ja hän kokkaili hummeri illallisia ja mielettomia tenderloin pihvi-illallisia joka ilta. Mies vei minut myös kylpylähotelliin, jossa meillä oli sviitti. Hän oli varmistanut, etta huoneessamme on varmasti jaguzzi, eli kuuma poreamme, ja hän oli varannut minulle Moet and Chandon shampanjaa, Johanna hehkuttaa.
Tukainen kertoo miehen olevan kuin yhdistelmä kahta hänen entistä poikaystäväänsä.
– Hän on ensimmäisen rakkauteni Mikan ja toisen rakkauteni Udin yhdistelma. Hänessa on kummankin piirteita hyvin paljon, toisaalta han on hyvin karhumainen ja hella, toisaalta karismaattinen ja hieman vaativa, Johanna kirjoittaa.
Mies on puuttunut mtös Tukaisen alkholinkäyttöön, ja rajoittaa juomista vain tiettyihin kellonaikoihin.
– Hän haluaa varjella minua pahoilta asioilta, siksi hän esimerkiksi vahtii kuinka paljon käytän alkoholia ja sitä juomme vain iltaisin. Päiväsaikaan alkoholinkäyttö on kielletty, kertoo Johanna blogissaan.