Henna Peltosen raskaus ei ole sujunut viime aikoina toivotusti. Ensin puhkesi astma, sen jälkeen alkoi näyttää siltä että lapsi syntyy liian aikaisin ja nyt pelätään jo raskausmyrkytyksenkin mahdollisuutta. Vastoinkäymisistä johtuen Henna on joutunut olemaan jo jonkin aikaa sairaslomalla, ja tästä syystä myös työprojekteja on jouduttu siirtämään.
– Mä oon nyt edelleen saikulla varmaan ihan viimeseen asti näiden polttojen takia. Nyt epäiltiin jo raskausmyrkytystäkin. Eilen otettiin kokeita, joista varmistetaan mistä on kysymys. Koitan nyt ottaa tosissani tän sairaslomani ja keskittyä nyt vain ja ainoastaan siihen, että tää pikkumies saadaan terveenä maailmaan ja unohtaa ihan kaiken muun, Henna kertoo.
– Nyt kaipaan vain yksityisyyttä näiden kohujen jälkeen ja olen siirtänyt syksyyn kaikki työprojektitkin, hän lisää.
Raskauden aikana puhkesi myös astma, ja sen myötä Hennalle määrättiin liikuntakielto. Ongelmia aiheuttaa myös lapsen isä, Tauski Peltonen, jonka kanta Hennan raskauteen on ollut varsin vaihteleva. Välillä mies väittää olevansa halukas lapsen isäksi, ja välillä häntä ei kiinnosta koko asia.
– Olen ilmoittanut Tauskille kaikki lääkäri- ja ultra-ajat, mutta hän ei ole halunnut osallistua. Ja hänen puheistaan päätellen hän ei halua osallistua tämän pojan elämään muutenkaan, joten keskityn nyt tämän loppuraskauden keräämään voimia että olen sitten energiaa täynnä kun pieni mies syntyy!
– Raskaus on ollut todella vaikea, mutta palkinto mikä tästä odottaa on kyllä kaiken tämän arvoinen, Henna tiivistää lopuksi.