PlayStation Move herättää olohuoneen eloon ennennäkemättömän laajalla valikoimalla pelejä koko perheelle. Tänä jouluna PlayStation Move johdattaa sinut ja perheesi karnevaaleista keskiaikaiseen linnaan ja siisteimpiin bileisiin. Sinusta voi tulla show’n tähti, taistelukentän keskellä seisova sankari tai upeaan tulokseen yltävä urheilija, kun otat PlayStation Move -liikeohjaimen käteesi. Ja mikä parasta, koko perhe pääsee yhdessä nauttimaan todellisesta hauskanpidosta!
Medieval Moves
Opi hallitsemaan taistelun liikkeet ja kukista Morgrimm-velho, joka on ryöstänyt prinssi Edmundin linnan etsiessään mystistä artefaktia, jonka avulla hän voi muuttaa maailman luurankoarmeijakseen. Nuori prinssi Edmund kukistetaan yrittäessään pysäyttää Morgrimmia, mutta hän ei kuitenkaan anna kuoleman kaltaisen sivuseikan pilata päiväänsä. Edmund herääkin henkiin luurankomaisena prinssi Deadmundina. Voit PlayStation Move -liikeohjaimen avulla ottaa mittaa yksinpelin tehtävistä tai yhdistää voimasi ja viedä taistelun verkkoon, jossa saat kattauksen
keskiaikaista moninpelitoimintaa. Peli on täysin suomenkielinen. Medieval Moves julkaistaan 16.11., ikäsuositus 7 vuotta.
DanceStar Party
Pistä bileet pystyyn DanceStar Partylla, PlayStation 3-järjestelmän uudella jännittävällä PlayStation Move -tanssipelillä! Sen avulla voit suorittaa kuumimpia tanssiliikkeitä juuri niiden tähtien rinnalla, jotka tekivät liikkeistä maailmankuuluja! DanceStar Party on ainoa bilepeli, joka antaa pelaajien tanssia – ja laulaa – tunnettujen artistien alkuperäisten musiikkivideoiden mukana ja tarjoaa jotakin kaikille musiikinystäville. Tule oikeaksi tanssitähdeksi! Peli on osittain suomenkielinen. DanceStar on julkaistu 19.10., ikäsuositus 12 vuotta.
Move Fitness
Nosta kuntoasi Move-tyyliin täysin interaktiivisen kuntoilupelin avulla. Henkilökohtaisen valmentajasi alaisuudessa voit suorittaa kotonasi intensiivisiä ja palkitsevia harjoitusohjelmia, jotka ovat
täynnä nyrkkeilypohjaisia harjoituksia ja viihdyttäviä rutiineja. Pelissä on kaikki tarvittava, jotta pääset kuntoon, osut kohteisiin, suoritat iskuyhdistelmiä ja viilaat ajoitustasi, käyttäessäsi PlayStation Move -liikeohjaimen mahdollistamia millintarkkoja liikkeitä. Peli on valikoiltaan suomenkielinen. Move Fitness julkaistaan 23.11., ikäsuositus 12 vuotta.
Carnival Island
Törmäät hylättyyn, salaiseen karnevaalin, jonka taianomaisuus on kadonnut välinpitämättömyydestä johtuen. Sinun täytyy tutkia ja pelata sen laitteita käyttämällä PlayStation Move -liikeohjainta. Palautat Move-ohjaimen avulla karnevaalin asukkeineen eloon, jotta se saa alkuperäisen hohtonsa ja loistonsa takaisin. Voit kerätä lippuja ja ostaa lisävarusteita hahmollesi ja lemmikeillesi, interaktiivisia leluja karnevaaliin sekä laajennetun todellisuuden leluja. Carnival tarjoaa klassisten karnevaalipelien hauskanpitoa. Peli on täysin suomenkielinen. Carnival Island julkaistaan 16.11., ikäsuositus 3 vuotta.
Start The Party! Save the World
Ensimmäisen Start the Party! -pelin tavoin tämä toinen osa keskittyy hauskanpitoon. Mittaa taitojasi fantastisissa minipeleissä, joissa sinä ja ystäväsi voitte kisasta toisianne vastaan. Saa koko perhe ottamaan osaa peliin ja kukista hullu tiedemies tri Kamala, joka yrittää tuhota maailman hintaan mihin hyvänsä. Sinun täytyy nousta sankariksi, kukistaa ystäväsi ja pelastaa maailma! Peli on täysin suomenkielinen. Start the Party! Save the World julkaistaan 16.11., ikäsuositus 7 vuotta.
EyePet & Friends
EyePet & Friends antaa perheesi viettää tuplasti hauskempia hetkiä kahden virtuaalisen lemmikin kanssa suoraan olohuoneessanne. Voitte toimia yhdessä, pelata ja pyöriä lattialla lemmikkien kanssa. Suunnittele niille uusia asusteita ja opeta niille uusia temppuja PlayStation Move -liikeohjaimen helposti opittavien komentojen avulla. EyePet & Friends julkaistaan 16.11., ikäsuositus 3 vuotta.
After Hours Athletes
Muuta elämä urheiluksi yhteistyössä PUMA:n kanssa: Top Darts, Hustle Kings ja High Velocity Bowling yhdessä samalla levyllä. Katso ja koe, kun PlayStation Move -liikeohjain muuttuu tikaksi, biljardikepiksi tai keilapalloksi. Ota mittaa ystävistäsi kilpaillessanne myöhäisillan pelien mestaruudesta ja oikeudesta rehennellä. After Hours Athletes julkaistaan 16.11., ikäsuositus 3 vuotta.
Move Mind Benders
Käytä PlayStation Move -liikeohjainta ohjaamaan echochrome ii -pelin optisia illuusioita, rakentamaan Tumble-pelissä torni rakennuspalikoista tai ohjaamaan PlayStation 3 -järjestelmällä PlayStation Move -debyyttinsä tekevät Lemmings-pelin viherturkkiset, aina ongelmiin joutuvat elikot turvaan. Helppoa, koukuttavaa ja palkitsevaa pelaamista koko perheelle! Move Mind Benders julkaistaan 9.11., ikäsuositus 3 vuotta.
Muut PlayStation Movea hyödyntävät uutuuspelit
Motionsports: Adrenaline
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
GoldenEye 007 Reloaded
House of the Dead: Overkill
NBA 2K12
Puss in Boots
Just Dance Kids 2
Hasbro Family Games Night 4
Grease Dance