Huh huh! Vasta taannoin Iidaansa kosinut Archie Cruz on yhytetty helsinkiläisestä baarista kuhertelemassa mysteerinaisen kanssa. Archie on myöntänyt tekonsa Seiskalle.

Iidan ja Archien suhteesta eivät vauhdikkaat käänteet tunnu loppuvan. Pariskunta meni viime vuonna kihloihin, mutta on sen jälkeen eronnut ja pakannut taas yhteen useita kertoja.

Pariskunta on viime aikoina kuitenkin vakuutelleet, että kaikki olisi suhteessa hyvin.

Nyt Archie oli kuitenkin bongattu suutelemassa nuorta mysteerinaista Helsingin Lepakkomies-kuppilassa. Iida on Instagramin perusteella puolestaan samanaikaisesti viettänyt viikonloppua ystävänsä luona Tampereella.

Seiskan lukija toimitti Seiskalle kuvamateriaalia Archien ja mysteerinaisen kiihkeästä illasta. Lukijan mukaan he tulivat baariin noin kello yhdeksän aikaan illalla. Archie ja nainen istuivat kahdestaan pöydän äärellä, ja he olivat jatkuvasti toistensa kimpussa.

”Oli kyllä todella intohimoista menoa heidän välillään, ja he vaikuttivat siltä, etteivät he piitanneet muiden katseista”, lukija kertoo.

Archie on kuitenkin kihloissa Vainion kanssa, joten kuumaa illanviettoa toisen naisen kanssa voidaan pitää lievästi yllättävänä vetona.Lähde: Seiska