EVEOLUTION

L’Oréal Professionnel julkaisee kaksi kertaa vuodessa kansainväliset hiustrendit muotimaailman sydämestä, Pariisista. Tällä kaudella muoti on saanut inspiraationsa korkeasta teknologiasta ja luonnosta. L’Oréal Professionnel täydentää trendiä visionäärisellä kokoelmallaan nimeltään Eveolution. Syksyn ja talven Color Collection Eveolution vie Sinut korkean teknologian ja luonnon harmoniseen maailmaan.

EVEOLUTION ON UNELMA LÄHITULEVAISUUDESTAMME

KOKOELMAN NAINEN ON SEKÄ MENNEISYYDEN MUOKKAAMA ETTÄ TULEVAISUUDEN INSPIROIMA. KOKOELMASSA HISTORIAN ERI AIKAKAUDET PUNOUTUVAT YHTEEN.

Luonto ja teknologia ovat syksyn-talven 2010/11 pääteemat ja kokoelma esittää moderneja hiustyylejä, jotka kunnioittavat orgaanisuutta ja luonnollisuutta. Teknologia ja muotoilu antavat loputtomasti ideoita graafisille hiustenleikkauksille. Huippumuoti antaa ideoita kolmiulotteisille hiustenvärjäyksille.

Eveolution on ensimmäinen INOA-kokoelma, vuosi mullistavan värisarjanlanseerauksen jälkeen.

Eveolution Color Collection syksy-talvi 2010/11

L’Oréal Professionnel esittelee syksyn–talven 2010/11 kokoelmassaan kolme eri linjaa: Hemera –persoonallinen vaalea jumalatar, Venus – naisellinen rakkaudenjumalatar ja Astree – säteilevä moderni jumalatar. Hiuksissa sekoitetaan kylmiä ja lämpimiä sävyjä harmonisesti saaden aikaan kauniin hehkuvan ja syvän kolmiulotteisen vaikutelman. Collection-linjat ovat monipuolisia: värit näyttävät erilaisilta riippuen siitä, miten hiukset on viimeistelty. Jakauksen paikkaa muuttamalla tai kampaamalla hiukset ylös, hiuksissa voidaan korostaa joko kolmiulotteisuutta tai tummempia raitakohtia. Collectionlinjat muuntautuvat lisäksi helposti arkilookkiin tai avantgardisempaan highfashion–lookkiin. L’Oréal Professionnel Color Collection syksy-talvi 2010/11 tuo kauden hiustrendit L’Oréal Professionnel-kampaamoihin, inspiroiden alan ammattilaiset loihtimaan upeita kokonaisuuksia.

Kuvat ja teksti: L’Oréal Professionnel


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.