RAKENTAVAN SANOTTAVAN AAPINEN

Miten on mahdollista, että pää on täynnä asioita, muttei kuitenkaan ole mitään järkevää sanottavaa? Tältäkö poliitikoista tai Johanna Tukiaisesta tuntuu? Ajatuksia on vaikea ryhmitellä sopiviksi kokonaisuuksiksi, ja turvotus ohimoiden kohdalla on valtaisa. Ei en ole tällä kertaa huutanut Aikuista naista Pataässässä pikkutunneille, olo on muutoin jotenkin vetelä kuin jalkapallofanin touhotin pesäpallon itä-länsi -ottelussa. En halua tietenkään mollata arvostettua kansallispeliämme – toteaisin vain, että tällä(kin) kertaa rakentava sanottava jää minimiin. On turha kuumentaa kaurapuuroa kattilassa, jos nakit ovat jo palaneet uunissa.
Kun yritän pinnistellä aamuiselle vessakäynnille tyypillisessä Imatran ajo -asennossa mieleni sopukoita, huomaan, että Nykäsen Masa kummittelee pikkuaivojeni päällimmäisissä kerroksissa. Matti teki taas sen, mistä Ari-Pekka Nikkolan kalapuikkoviikset vain osaavat unelmoida. ”Nykis” on pienen mäen maailmanmestari 47-vuotiaana. Seuraava etappi onkin liittyminen Suomen A-maajoukkueen lentomäkiryhmään, josta todennäköisesti heivataan Matin edestä sivuun Olli Muotka. Matti on valmis uuteen läpimurtoon, kunhan vain valtion vaatimat asumisjärjestelyt eivät tulisi sotkemaan kuvioita…
Jari on back. Litti on tullut takaisin 1+9-vuotisella sopimuksella. Juuri kun edellisessä kirjoituksessani ehdin mainostaa Betsafen Litti-vetoja, ryöpsähti ilmoille tieto siitä, että Jardelli on mennyt näyttämään helsinkiläisille jalkapallonuorille jalkapallon aakkoskirjaa. Vaikka mediassa korostetaankin, ettei Jari ole edes keskustellut vielä sopimuksesta, voin todeta edellisen yön koskettavan puhelinkeskustelun jälkeen, että nimet ovat paperissa ja verivalat on tehty. Sliddis kuulosti puhelun alussa kovin helpottuneelta, kun taas puhelun loppusosan vuolas itkuraivari vahvisti allekirjoittaneen oletukset siitä, että Jarski on erittäin valmis nöyryyttämään kesällä HJK:n kotistadionin puolivillaista nurmimattoa.
Idols lähestyy finaalivaihettaan: Vilikasper teki ruotsalaisen visiitin Idols-taloon tärvelemällä lakanat sekä tapetit kyseenalaisilla tahnoilla. Vilikasper on nyt sysätty sivuun, ja jäljellä on 10 titaanisinta oktaavinalentajaa, jotka janoavat voittoa kuin Pelicans liigakarsinnassa. Koko tapahtumaketjun voittaja löytyy akselilta Ilpo-Martti-Stina-Lotta. Betsafen tarjoama Stinan voittokerroin 3 on mukavan maistukainen, mutten tarttuisi siihen vielä vasemman käden myötänipistystä isommalla otteella. Koko paketti muistuttaa paljolti kakkahätää: kaikki on kiinni ajoituksesta, puristuksesta sekä asenteesta, sillä jos homma ei ole täysin hanskassa, saattaa seurauksena olla tilanteen karkaaminen käsistä tai löysähkö lopputulos, mikä pahimmillaan näkyy K-pisteylityksinä sekä ikävinä epävireroiskeina katsomon takaseinässä asti. Puristakaamme siis pakarat vielä toistaiseksi maltillisesti yhteen ja odottakaamme ainakin sunnuntain välierälähetyksen yli.
Näillä eväillä mennään ilman pillimehua kohti viikonloppua. Viikonlopun vetovinkit satelevat kirjoitukseni perään perjantai-illan tai lauantaiaamun aikana. Heip.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.