Onko pakko jos ei huvita…

Näin voidaan otsikoida kun seuraa Helsingin Jokereiden edesottamuksia Jääkiekon SM-Liigassa. Kaiken piti olla kohdallaan ennen sarjakauden alkua.
Mutta..mutta onko vatsa täynnä kun saadaan nimi sopimuspaperiin. Asenne siis asenne jäällä vastaa innokkuudessaan suurinpiirtein samaa kuin kaupunkilaisteini laitetaan lapioimaan lantakasaa. EX-maajoukkuevalmentajalla on ollut jo alun toista ottelua aikaa puuttua asiaan mutta… mutta. Ehkä siihen voisi auttaa raveissa käynti tai jotain yhtä huikeaa joukkuehengen kohottajaa. Ei se sinänsä ole hevosienkaan vika jos ei se toimi.
Nähtäväksi jää tuleeko johtoportaalle televisiosta tuttu kohtalo, eli kuulla tämän diilin olevan ohi ”sinä saat potkut”.
Lopuksi pari poimintaa sarjakauden alkumetreiltä kaikkihan alkoi, paikalliskierroksella. Sitähän edustaa Saipa-Kärpät parhaimmillaan…. nämä naapuripitäjäthän ovat kinastelleet vuosikymmeniä jääkiekkoherruudesta. Kysymys SM-Liigan johdolle. Minä vuonna maantieto tuli pakolliseksi kansakoululuihin? Kyllä tuo Kari Jalonen mahtaa miettiä yökausia, että millä saadaan pysymään lääkärit pois HIFK:n vaihtoaitiosta. Siinähän menee koko joukkueen pasmat sekaisin kun nuo törkimykset yrittävät pelastaa ihmishenkiä… Pöyristyttävää sanoo Kari, vaikka taitaa siinä olla toivomisen varaa siinä joukkueenkin toiminnassa.
”jubens”