VEHKEET LEVÄLLÄÄN LEVILLÄ

Jokerit-HIFK, toinen erätauko. Jono Levin paikallisen sporttibaarin pisuaarin äärellä on infernaalisempi kuin Ville Peltosen hammasrivi NHL-sirkuksen jälkeen. Aikaa on kovin vähän sillä Hullun Poron karaokelaput on heitettävä sisään ennen jatkoajan alkua. Voittaako HIFK? Pysyykö Erkka lavassa, vai lähtevätkö juomapullot jälleen omille, tuomarin pakaroita janoaville teilleen? Huimaa touhua. Jos allekirjoittanutta ei huimaisi tuleva jatkoaika niin suuresti, olisi tulevan ennustaminen huomattavasti helpompaa.
Litmasen Jardelli soittelee puolen tunnin välein. Pitäisi kuulemma saada hieman taustatukea HJK-päätökselle. Annan puhelimen vieressäni istuvalle Mika Salolle, joka on ilmestynyt paikalle etsimää Noriko Salon kadonnutta before ski -elämää. Koska vodkabatteryn kuivahkosta elämästä nauttiva Mika ei osaa sanoa tilanteeseen sitä paljon parjattua juuta eikä jaata, on lopputulema se, että paikalle sattumalta osuneet Kirsi Salo sekä täysin väärään topiciin eksynyt vuoden 1992 satunnaisonnistuja Jari Korpisalo joutuvat puhaltamaan pelin poikki ennen allekirjoittaneen syvempää analyysia.
Palatkaamme vetovinkkeihin myöhemmin. Olen tällä hetkellä aivan liian liikuttunut Helsingin paikallistaistosta sekä Betsafen Idolsiin tarjoamista kertoimista. Nyt pitää mennä; hapenpuutteesta kärsinyt touhotin on jo kädessä, ja kusikaarta mittaava taulukko sekä takana jonottava jääkiekkofaniryhmä vaativat jonkinasteista pisuaariin kohdistuvaa roiskintaa. Heip.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.