Blogi - Claudia Eve

Minut kieroiltiin ulos Suurin pudottaja -ohjelmasta – ”Daniel on Suurin vedättäjä”

Näin siinä sitten kävi, meikäläinen lähti kotiin. Syyttä tai suotta, jokainen voi itse päätellä aiemmat jaksot ja tämän jakson katsottuaan,kuka puhuu totta ja kuka ei? Putoamineni tuli itselleni täysin puskista, samoin kiun syytökset. Olin aivan suu auki, että mitä täällä tapahtuu.

Halusin puheenvuoron, joka oli tv:sää typistetty hyvin lyhyeksi ja puheestani ei käynyt ilmi, mitä kerroin. Danin tokaisu ”häviäjät selittelee” oli mielestäni koomisinta koko tilanteessa.

Selitän tässä nyt sitten muina häviäjinä, miten meni noin omasta mielestäni. Rehellisesti sanottuna kotimatkalla minua vitutti, kun pientä oravaa, jolla käpy jäässä. Jäi paskan maku suuhun, kun ei saanut selvittää asiaa, mistä tällaiset pikkulinnut olivat Danille ilmaantuneet laulelemaan. Ja miksi Antti ei tullut kysymään minulta, pitääkö asia paikkansa, että olisin muka hänet pudottanut tilaisuuden tullen.Tätäkin voi kaikki miettiä mielessään, kun on seurannut ohjelmaa.

Meillä sinisillä oli hyvä tiimihenki ja jo ensimmäisen viikon aikana sanoin Antille, että jos koskaan tulisi tilanne, että olemme vastakkain pudotuksessa annan paikkani sinulle. Samoin kuin olisin tehnyt Mikan kohdalla. He tarvitsivat enemmän tuota elämäntapamuutosta jo terveydellisistä syistä, kun kukaan muu. Siksi minua sattui todella Antin tiputettua minut, oman joukkueen tytön kuulopuheiden perusteella, josta ei ollut varmuutta.

Meillä ei ollut mahdollisuus kommunikoida keskenämme ja siksi olin aivan shokissa, mistä tällaiset puheet olivat lähteneet. Sittenhän asia selvisi. Aarni ja Dani olivat yhdessä saunoneet ja jutustelleet seuraavan päivän pudotuksesta, kuka lähtee kotiin ja vaihtoehdoista kenelle antaisivat äänet tiputuksessa erillaisissa vaihtoehdoissa.

Aarni kertoi, että jos punaisista Dani, Oskari tai Mika olisivat pudotuksessa. Dani oli kysynyt, voisiko Aarni puhua minulle, että Dania ei äänestetä ulos .En kommentoinut asiaa mitenkään, koska en olisi niin äänestänyt. Selvisi sitten vähän myöhemmin, mistä tässä kaikessa oli kyse.

Kuva: Nelonen

Toki porukassa mietimme Danielin painonpudotustapoja. Hän istui ennen punnitusta neljättä tuntia vaatteet päällä saunassa. Ei noudattanut ruokailuohjeita,  joi ainoastaan 6 dl vettä päivässä, asui kuntosalilla ja pyöräili 80 km pyörälenkkejä. Kukin tyylillään.

Aarni ja Daniel olivat keskustelleet saunassa, että jos Antti tippuisi hän on ennenkin pudottanut 60kg, että hän kyllä tietää, mitä pitää tehdä kotioloissakin, mutta esimerkiksi Aarnilla ja minulla oli alussa epävarmaa, miten päin kuntopyörässä istutaan. Aarnille jopa ruuanlaitto oli uutta. Näin olimme Aarnin kanssa joskus jutelleet iltauinnin lomassa. Ilman minkäänlaisia pudotuspuheita. Kysyihän Aarni yhtenä päivänä, mitkä kaikki ovat kasviksia. Tämä oli sitten kääntynyt niin, että minä ja Aarni olisimme halunneet meidän ihanan Antin pois. Ai miksi? ”Daniel oli ymmärtänyt ”Aarnin puheet,  väärin.

Olisiko ollut kuitenkin niin, että Daniel oli ymmärtänyt väärin, että hän oli Selvityjät Suomi -kilpailussa mukana, missä pääpalkintona on 30 000 euroa ja me muut olimme tekemässä elämäntaparemonttia Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, jossa pääpalkintona on vuoden vihannekset.

Itselläni ei noi vuoden vihannekset niin suuri asia ollut, että niiden takia olisin ryhtynyt pelaamaan likaista peliä. Itse pidän tärkempänä ystävyyttä, rehellisyyyttä ja elämäntaparemontin tuomia hyötyjä kuin se että voitto ja vihannekset on mun.

Seuraavassa jaksossa selviääkin, että saadaanko pudottamisesta aiheutuvat epäselvyydet ja riidat selvitettyä. Onko joukkueiden aika hajota? Onko jatkossa Dani lojaali myöskään muille kilpailijoille vai onko voitto kaikista tärkeintä?

Ohjelmaan osallistuminen oli hyvä kokemus ja valtakunnassa kaikki hyvin.

Hyviä tyyppejä ja ilon kautta.

Tätä kirjoittaessani korvamatona soi ”Pokkaa sul on ainakin se on käynyt selväksi…”. Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan

Nelosella Torstaisin klo 20:00


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.