Blogi - Claudia Eve

Olen ollut kahdeksalle lapselleni sekä äiti että isi!

Isä meidän, joka olet taivaassa tai Isä, joka olet täällä tai sielä. Olet lapsen elämässä tai et.

Olet isä, jos sinulla on lapsia. Ilman lasta ei ole isää, eikä ilman isää ole lasta. Se on fakta, joka tänä päivänä yhä enemmän ja enemmän tuppaa unohtumaan. Uuden elämän alkuun ”panemiseen” tarvitaan munasolu ja siemen. Eli mies ja nainen ja ennen vanhaan näitä lapsen vanhempia kutsuttiin luonnollisestikin äidiksi ja isäksi.Nykyään äidistä ja isästä pitäisi puhua henkilöinä. Henkilö 1 synnytti pienen henkilön, henkilö 2 oli mukana synnytyksessä.
Anteeksi korjaan.Henkilö 2 oli mukana tapahtumassa.

Enää ei ole hyvä ilmoittaa perheenlisäyksestä ylpeänä. Meille syntyi poika tai tyttö. Pitää ilmoittaa meille syntyi henkilö, ettei muunsukupuoliset pahoita mieltään.Tai isät, jotka on äitejä tai äidit, jotka on isiä.
Nykyään pitää miettiä, mitä suustaan päästää.
Pitää olla tarkkana, kun täyttää ilmoitusta henkilön syntymästä, että mitähän kohtaan kansallisuus pitää kirjoittaa. Jos olet suomalainen ja kansallisuus Suomi. Voit pahoittaa jonkun mielen, joka ei ole suomalainen tai olet rasisti jos toteat, että naapurin afrikkalainen perhe oli samaan aikaan synnytysosastolla. Hekin saivat henkilön.Taas syntyi lisää suomalaisia.

Koko maailman väestöstä on vain kahdeksan prosenttia valkoihoisia.Tämä ei ole valkoinenvalhe. Pitäisikö olla huolissaan, kun meitä kahdeksaa prosenttia maailman väestöstä kutsutaan rasisteiksi, koska olemme väärän värisiä tai eri värisiä tai miten sen nyt kauniisti ilmaisisi, ettei värityskynä ala heilumaan ja jolekkin eri rotua olevalla tule paha mieli.

Sovittaisko niin, että puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä ilman, että pitää tulla aina paha mieli.

Isä on isä ja äiti on äiti. Poika on poika ja tyttö on tyttö. Muunsukupuolinen voi olla muunsukupuolinen, muttei tehtäisi siitäkin trendiä. Onko trendikästä olla muunsukupuolinen?

Antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta pidetään järki päässä.

Parasta isäinpäivää kaikille isille!

Tässä on minun perheeni vuonna 2010. Olen kasvattanut lapseni yksin. Olen hoitanut sekä äidin että isän virkaa, mutta voin olla vain äiti kaikesta huolimatta.
Olen kolmen lapsenlapsen mummu. Olen hoitanut myös papan virkaa, mutta en voi olla kuitenkaan pappa. Olen niin onnellinen ja kiitollinen suuresta perheestä!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.