Ollaan kes√§lomalla vihdoin ūüėé

Viime kesä meni aika uutta ihmetellessä ja Joanna oli vain pieni sylivauva puolivuotias. Oltiin silloinkin reissussa. Itseasiassa ajettiin jopa 800 kilometriä parissa osassa yhteen suuntaan. Pysähdyksenä oli molempien puolelta isovanhemmat.

Tätä kesää odotin paljon. Muistan kun Joanna ei vielä kävellyt niin minä haaveilin, että voi että kun kesällä saan nähdä kuinka lapseni vipeltää menemään kävellen ja juosten joka paikkaan ja saamme yhdessä kävellä käsi kädessä ja tehdä asioita.

Kaikki odotukseni ovat täyttyneet ja kyllä tämä taaperoaika on ollut aika ihanaa kaikin puolin. Kiukkuinen ja itsepäinen osaa pieni pippuriina olla kyllä ja omaa tahtoa löytyy pienen kylän verran, mutta minulle se monesti nostaa hymyn huulille.

Ollaan nyt Jarkon vanhempien luona eli Joannan mummolassa ūü•į T√§st√§ menemme sitten parin p√§iv√§n luksuslomalle Rovaniemelle Kemijoen varrelle ja tietenkin joulupukkia moikkaamaan.

Siit√§ matka jatkuu sitten is√§ni luokse 40km p√§√§h√§n miss√§ olemme muutaman y√∂n ja lopulta palaamme kotiin y√∂pyen yhden y√∂n puoliv√§liss√§ hotellissa ja moikataan t√§ti√§, nukutaan hyvin ja sy√∂d√§√§n kunnon aamiainen ja el√§inpuiston kautta l√§hdemme sitten muutaman tunnin kotimatkalle ūü•į

Joanna on ollut kesälomalla aivan huikean onnellinen. Se ilo oikein pirskahtelee hänestä ja hän laulaa ja tanssii ja kiljuu riemusta. Se lapsen ilo ja onni on niin ihanaa päivittäin, että itse ei voi olla huonolla mielellä.

Ollaan leikitty, uitu ja k√§yty nukketeatterissa, kotiseutumuseossa, m√∂kkeilty ja vaikka mit√§ ‚Ě£ÔłŹ My√∂s √§iti on saanut hemmottelua, kun min√§ p√§√§sin kampaajalle, kasvo- ja jalkahoitoon ja viel√§ ripset laitettiin ūüôā

Tuntuu, ett√§ loma kuluu liian nopeasti. Kotona odottaa taas iso kasa hommia, kun uusi koti ei ole l√§hellekk√§√§n valmis ūüôą.

√Ąl√§ lopu viel√§ loma eth√§n ūüĎô