Kohukaunotar Johanna Tukiainen joutuu Seiska-lehden mukaan pian Ruotsissa oikeuden eteen, missä käsitellään hänen puolitoistavuotiaan Isabella-tyttären huoltajuutta. Lehden mukaan Johanna on vaarassa menettää lapsensa.

– En ole koskaan vahingoittanut lastani, enkä tehnyt hänelle mitään pahaa. En ole tehnyt mitään sellaista, mikä olisi jotenkin vakavaa tai saanut lapsen oikeasti kärsimään tai saattanut vaaraan, Johanna Tukiainen kommentoi lehdelle.

Lapsi on ollut vuonna 2021 huostassa Johannan Marja-äidin luona epävakaiden kotiolojen takia. Johanna vahvisti tuolloin asian lehdelle.

– Se on totta, mutta kyse oli vain parista päivästä. Sosiaaliviranomaiset halusivat varmistaa lapsemme turvallisuuden, kun vauvan isä kävi minuun käsiksi, Johanna Tukiainen kertoi keväällä 2021.

Ruotsissa asuvan Johannan yksityiselämä on ollut varsin myrskyisä lapsen syntymän jälkeen. Nyt hän paljastaa Seiska-lehdelle, että hänen lapsensa isä on saanut karkoituspäätöksen Ruotsista. Lapsen isä on tuomittu aiemmin kahdesta Johannaan kohdistuneesta pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta sekä huumausainerikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Johanna Tukiainen ja Paul-rakas palasivat yhteen – ”Meillä on vahva yhteys”

Seiska: Johanna Tukiainen muistelee kuollutta Jasmine-siskoaan – ”Hän oli hyvä ihminen”