Duudsoneista tuttu Jukka Hildén avautuu Roope Salmisen luotsaamassa podcastissa Kolme käännekohtaa suhteestaan ex-vaimoonsa Outi Haapasalmeen. Hän kertoo tavanneensa Outin palattuaan takaisin Suomeen vaihto-oppilasvuodeltaan Yhdysvalloista. Ex-pariskunnan ensitapaaminen tapahtui lukion pihamaalla.

– Näin keskellä Seinäjoen lukion pihaa maailman kauneimman tytön, joka oli Outi. Kävelin hänen luo ja sanoin: ”Moi, mun nimi on Jukka, mikäs sun nimi on? Mä haluaisin lähteä sun kanssa treffeille”, Jukka avautuu ex-pariskunnan ensitapaamisesta.

Pariskunnan suhde päättyi eroon vuonna 2018. Jukan mukaan pariskunnan ero tuli lähes kaikille isona yllätyksenä. Ennen suhteen päättymistä he olivat käyneet parisuhdeterapiassa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa, missä asuivat vuosia Jukan töiden takia. Pariskunnan suhde voi hyvin, mutta he olivat ajautuneet vuosien aikana kauaksi toisistaan.

Pahinta Jukan mukaan erossa oli lasten kokema tuska. Jukka muistelee podcastissa hetkeä, kun he kertoivat lapsille suhteen päättymisestä. Hän kuvailee kyseistä ajanjaksoa elämänsä kauheimmaksi hetkeksi.

– Meidän tytär oli vielä niin pieni, että hän teki kaikesta leikkiä, mutta poikamme ymmärsi. Miten se riipii mielessäni, kun poika oli sängyllä mahallaan ja potkii ja hakkaa sänkyä ja sanoo vain: ”Perukaa päätös, perukaa päätös”, Jukka muistelee.

Tänä päivänä ex-pariskunnalla on hyvät välit. Lapset ovat vanhemmillaan vuoroviikoin, ja Outi tulee hyvin toimeen myös Jukan uuden vaimon Chachin kanssa.

Lue myös:

IS: Jukka Hildénille sakot huumekärystä – ”Nuo ajat menivät sumussa”

Näin Jukka Hildén kommentoi huumesyytettään – ”Ymmärrän, ettei tämä ole Suomessa laillista”