Seiskalle vuodetuissa törkyviesteissä on samaa kaavaa noudattava teema.

Seiska paljasti aikaisemmin, että lukuisat naiset ovat saaneet suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemeltä, 39, epäasiallisia ja jopa törkeitä viestejä vuosien ajan. Viestien sisältö on ollut poikkeuksellisen hävytöntä ottaen huomioon vielä sen seikan, että Aku on kihloissa ja saanut juuri lapsen.

Seiskan mukaan Aku on lähetellyt viestejä sekä julkkisnaisille, että tavallisille henkilöille. Viestejä on lähtenyt tuiki tavallisille suomalaisnaisille, joilla on tavallisia tilejä muun muassa Instagramissa.

Seiska on myös varmistanut viestien aitouden.

Suurin osa naisista on kokenut Akun lähettämät viestit häiritsevinä, mutta osa naisista kertoo lähteneensä leikkiin mukaan. Yleinen mielipide viestejä saaneiden naisten keskuudessa on kuitenkin se, että Aku käyttää asemaansa väärin.

Aku Hirviniemen törkyviestikohu paisuu: ”Oli tottunut saamaan mitä haluaa”

Kuva: AOP

Akua kiinnostaa myös kokaiini.

Aku on viesteissään ehdotellut, että naiset voisivat käyttää kokaiinia seksin harrastamisen aikana. Kokaiini on vaarallinen ja erittäin koukuttava huumausaine, jonka käyttöön liittyy aina suuria riskejä.

Kaikki alkoi Erika Helinin ulostulosta.

Hirviniemeä koskeva kohu alkoi lokakuussa, jolloin Erika Helin kertoi saaneensa suosikkinäyttelijältä härskejä viestejä jopa vuosien ajan.

– Ehkä törkein oli se, kun olin reilu kaksi vuotta sitten Dubaissa ystäväni kanssa. Tuolloin Aku kysyi, että jos hän ottaisi lennot Dubaihin, suostuisimmeko kolmen kimppaan, Erika kertoi Seiskalle.

Aku ei toistaiseksi ole kommentoinut tai myöntänyt tekemisiään. Myös hänen kihlattunsa ja vastasyntyneen lapsen äiti Sonja Kailassaari on pysynyt asiaan liittyen hiljaa.

Seiska: Aku Hirviniemi lähetti törkyviestejä myös työkavereille – ”älä sotke Sonjaa tähän”