Aku Hirviniemen, 39, törkyviestikohu on kasvanut uusiin mittasuhteisiin.

Erika Helinin nostaman metelin jälkeen myös muut naiset astuivat esiin. Miss Bomber 2017 -tittelin saanut Laura Rinne kertoi saaneensa suosikkinäyttelijältä samankaltaisia viestejä.

Seiskan mukaan monet muut naiset näyttivät toimittajalle Akun lähettämiä törkyviestejä ja valokuvia. Osa naisista ei kuitenkaan uskaltanut antaa haastattelua, sillä he pelkäsivät urahaaveiden romuttumista.

Naiset pyysivät Akua lopettamaan.

Aku oli pommittanut naisille viestejä ennen Sonja Kailassaaren, 43, astumista kuvioihin ja myös sen jälkeen.

– Aku ryhtyi lähettämään minulle viestejä vähän ennen kuin alkoi seurustella Sonjan kanssa. Viestit olivat heti hyvin seksuaalisia, mutta en välittänyt siitä, kun olimme molemmat sinkkuja, eräs naisista kertoo Seiskalle.

Seurustelu ei estänyt Akua.

– Akun kihlauduttua Sonjansa kanssa käskin toistuvasti hänen lopettaa viestien lähettämisen. Aku vain hoki, että älä nyt sitä Sonjaa sotke koko ajan tähän. Uhkasin toimittaa viestit julkisuuteen, niin sitten Aku vasta lopetti, nainen paljastaa Seiskalle.

– Aku otti minuun yhteyttä Instagramissa. Melkein heti ensimmäisissä viesteissä hän halusi kertoa minulle todella likaisen tarinan, kuinka oli kahden julkkisnaisen kanssa harrastanut seksiä, Seiskan toimittajan haastattelema henkilö kertoo.

Viestejä on valtavasti.

– Aku lähetti itsestään minulle valokuvia. Hän tiedusteli, onko minulla ketään kaveria, joka olisi lähtenyt kolmen kimppaan mukaan, Seiskalle kerrotaan.

Seiska: Aku Hirviniemi lähetti törkyviestejä myös työkavereille – ”älä sotke Sonjaa tähän”

Akun ja Sonjan välit ovat puhuttaneet

Pariskunta on vielä yhdessä, sillä Sonja asuu Akun hulppeassa puutalossa.

Somehiljaisuutta pitänyt Sonja julkaisi eilen (7.11) mustavalkoisen videon, jossa näkyy pienen vauvan jalat. Myös mäyräkoira Elsa näkyy videolla.

Videon kappaleeksi Sonja valikoi The Supremesin kappale Baby Love. Kappaleessa on kohta, jonka voi tulkita monin tavoin.

– Koska kulta rakas, kulta rakas, olen ikävöinyt sinua, ikävöin suukkojasi. Eroamisen sijaan…, kappaleessa lauletaan.

– …Suukotellaan ja sovitaan. Älä heitä rakkauttamme hukkaan. Mikset pysyisi käsivarsillani? kappale jatkuisi tästä eteenpäin.

Kappale saattaa liittyä tunteeseen, jossa ei tiedä pitäisikö erota vai koittaa saada suhde kasaan.

Sonja Kailassaaren päivitys kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: ”Eroamisen sijaan…”

Ehdotteli härskejä Tv-kisaajalle

Game of Games Suomi -ohjelman kuvauksissa vuonna 2020 Portugalissa ollut Aku toimi juontajana yhdessä ystävänsä Janne Katajan kanssa. Tälläkin reissulla vietejä lähetettiin.

– Aku kiinnostui heti ensimmäisenä päivänä kahdesta naispelaajasta, paikalla ollut henkilö kertoo Seiskalle.

– Jo samana iltana Aku ryhtyi lähettämään naisille Instagramiin härskejä seksiehdotuksia.

”Oli tottunut saamaan mitä haluaa”

Akun toiminta oli sivustaseuraajan mukaan hyvin epäammattimaista.

– Mielestäni Akun käytös oli paheksuttavaa myös sen vuoksi, että hänellä oli ohjelman keskeisenä henkilönä tietynlainen valta-asema kilpailijoihin nähden.

– Akua asia ei näyttänyt vaivaavan, sillä hän vaikutti kaverilta, joka oli tottunut saamaan mitä haluaa. Jos ylimielisyyden voisi pukea sanoiksi, niin hän olisi Aku Hirviniemi, Seiskalle tuumataan.