Seiska: Maisa Torppa lahjoi opiskelukaverinsa tekemään kokeet ja tehtävät puolestaan – ”Koulunkäynti ei kiinnostanut Maisaa”

Kohublondi Maisa Torpan, 29, entiset koulutoverit ja ystävät ovat avautuneet Seiskan uudessa painetussa lehdessä tämän opiskeluajoista lähihoitajakoulussa vuonna 2017. Lehden haastattelemat ex-ystävät paljastavat Maisan lahjoneen heitä tekemään omat tehtävänsä ja kokeensa.

– Maisa kävi samaan aikaan nettilukiota, mutta ei suoriutunut tehtävistään. Hän tarjosi jopa satoja euroja kurssin tekemisestä, mutta tuntui hölmöltä ottaa rahaa vastaa, Ruotsin tehtävästä hän antoi minulle iPhonen, eräs entinen koulutoveri kertoo lehdelle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Jos kuva ei näy selaimellasi, näet sen myös täältä.

Eräs toinen entinen opiskelukaveri paljastaa tehneensä Maisan sisätautien kurssin ja anatomian kokeet. Samainen lähde kertoo, että Maisa teetätti englannin esseensä eräällä toisella opiskelukaverillaan.

– Koulunkäynti ei kiinnostanut Maisaa yhtään. Hän oli siellä sen takia, kun Jari-Matti oli sanonut, että hänen pitää tehdä jotain muuta kuin maata sohvalla, ex-koulutoverit kertovat.

iPhonen ja rahan lisäksi Maisa on lahjonut koulutovereitaan imurilla ja ulkomaan matkalla.

– Kerran Maisa suuttui verisesti, kun yövuoroni takia en pystynyt auttamaan eräässä tehtävässä. Hän karjui minulle puhelimeen, että sinusta ei ole mitään hyötyä, Seiskan haastattelema ex-ystävä paljastaa.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun klikkaamalla tästä.

Lue myös:

Kohun keskiöön joutunut Maisa Torppa vetäytyy somesta – ”Pyydän perheellemme rauhaa ja yksityisyyttä”

Seiska: Maisa Torpan ex-ystävät saivat tarpeekseen ja tekivät kohublondista useita rikosilmoituksia

Seiska: Maisa Torpan avioliitto kriisissä: yritti iskeä kaasonsa miehen ja päätyi ystäviensä hylkäämäksi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.