Seiska: Maisa Torpan ex-ystävät saivat tarpeekseen ja tekivät kohublondista useita rikosilmoituksia

Seiskan uudesta painetusta lehdestä käy ilmi, että hiljattain julkisuudesta vetäytynyt ja aviokriisiin ajautunut kohublondi Maisa Torppa, 29, on kohdellut entisiä ystäviään pöyristyttävän huonosti.

Lehti kertoi Maisan kariutuneista ystävyyssuhteista jo viime vuoden lopulla, kun paljastui, että kohukaunotar oli yrittänyt iskeä kaasonsa miestä pikkujouluissa. Nyt Seiska on haastatellut jopa kymmentä Maisan entistä ystävää tuoretta juttua varten.

Yksi lehden haastattelemista henkilöistä on muun muassa Huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Sahra Ali, 33, joka kertoo tutustuneensa Maisaan vuonna 2015 Tuulitunneli-ohjelman kuvauksissa. Sahra toteaa lehdelle olevansa valmis vastaanottamaan Maisan iskut ja esiintyvänsä siksi jutussa omalla nimellään kahden vuoden välirikon jälkeen.

– Hälytyskelloni alkoivat soida Maisan ollessa Jari-Matin kanssa. Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti joutuneensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden. Aina kun hän jäi kiinni jostain, hän uhriutui ja uhkaili ties millä, Sahra kertoo Seiskalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Valehteli kiusaamisesta

Sahra kertoo myös eräästä tapauksesta, joka sattui Maisan opiskellessa lähihoitajakoulussa. Maisa kertoi Sahralle erään luokkakaverinsa varastaneen hänen puhelimensa ja joutuneensa kiusatuksi, jolloin Sahra ryhtyi puolustamaan ystäväänsä.

– Puolustan aina kiusattuja, ja soitin tälle kiusaajalle, että miksi kiusaat Maisaa. Luokkatoveri selitti hämmentyneenä, että Maisahan oli lahjonut hänet uudella kännykällä tekemään koulutehtävät puolestaan, Sahra muistelee.

Hän kertoo uskoneensa pitkään Maisan väitteitä siitä, että muut ihmiset kiusaavat tätä kateuden takia. Sittemmin Sahra myöntää ymmärtäneensä, että Maisa itse on ollut se kiusaaja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun myös klikkaamalla tästä.

Välit poikki vaivihkaa ja rikosilmoitus

Lopulta Sahra päätti laittaa pisteen hänen ja Maisan ystävyydelle kaikessa hiljaisuudessa. Hän esti Maisan sosiaalisessa mediassa.

– En halunnut dramatiikkaa, vaan lopetin ystävyytemme vaivihkaa. Kuvittelin, että hänkin jatkaa elämäänsä. Järkytyin, kun selvisi, että koko kahden vuoden välirikon ajan hän oli puhunut kammottavia asioita perheestäni, Sahra kertoo Seiskalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

Sittemmin Sahra päätyi tekemään rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, joka tietenkin sai Maisan entistä vihaisemmaksi. Seiskan tietojen mukaan Maisasta on tehty viime joulukuun aikana useampi tutkintapyyntö poliisille. Rikosnimikkeisiin kuuluu kunnianloukkauksen ohella laiton uhkaus.

– Maisa on arvaamaton suuttuessaan. Viimeinen pisara oli, kun hän kävi perheeni kimppuun ja teki perättömiä lastensuojeluilmoituksia, Sahra kertoo ja paljastaa Maisan tehneen lastensuojeluilmoituksia kaikista ex-ystävistään.

Sahra kertoo Maisan myös haukkuneen ex-ystäviään ristiin, joka selvisi näille jälkikäteen.

– Maisa vietti aina aikaa yhden tai kahden kaverin porukoissa haukkuen muita ystäviään toisilleen. Jossain vaiheessa tutustuin Maisan muihin ystäviin, ja minulle selvisi, että he olivat aivan ihania, empaattisia ihmisiä, eivätkä Maisan tarinat pitäneet paikkaansa, Sahra kertoo.

– Vasta välirikkomme jälkeen on selvinnyt, että hän on haukkunut meitä ristiin toisillemme ja pitänyt meitä pelinappuloina, hän toteaa.

Maisa ei ole kommentoinut entisten ystäviensä väitteitä.

Lue myös:

Kohun keskiöön joutunut Maisa Torppa vetäytyy somesta – ”Pyydän perheellemme rauhaa ja yksityisyyttä”

Image: Jari-Matti Latvala avoimena suhteestaan Maisa Torpan kanssa – ”Yritin viimeiseen asti ratkaista ongelmia”

Seiska: Maisa Torpan avioliitto kriisissä: yritti iskeä kaasonsa miehen ja päätyi ystäviensä hylkäämäksi


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.