Tunnettu tosi-tv-kasvo ja DJ Amanda Harkimo lomailee parhaillaan hulppeissa olosuhteissa Thaimaan auringon alla. Harkimo on nauttinut suuresti lomamatkastaan, mutta nyt hän paljastaa kaksi tapahtumaa, joista paitsi jäämistä hän suree avoimesti: olympiakultajuhlat ja JVG-elokuvan ennakkonäytös.

Harkimo on julkaissut omalle Instagram-tililleen liudan kuvia, joissa poseeraa JVG-yhtyeen Jare Brandin ja VilleGallen kanssa. Kuvien yhteydessä Harkimo jakaa hauskan tarinan vuosien takaa.

– Tapasin Jaren ja Villen ekaa kertaa 2010 ku täytin 20. Halusin pitää sipoolaisena megamimminä stadissa bileet ja vuokrasin Kaivohuoneen ja esiintymään halusin ne kaks räppärii (Jare & VilleGalle back in the days) jonka Epoo biisiä kuuntelin Youtubesta. Halusin kans SMC Hoodratsit esiintyy koska se Juno oli nii komee, Harkimo kirjoittaa Instagramissa.

– Yks mun kaveri R.Jaakkola tuns äijät ja sai hommattuu et nehän tuliki esiintyy, hän lisää.

Myöhemmin JVG esiintyi uudestaan Harkimon juhlissa tämän voitettua Martina ja hengenpelastajat -ohjelman. Harkimon mukaan hän on juhlinut paljon Jaren ja VilleGallen kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Miamissa Harkimo päätti ottaa JVG-aiheisen tatuoinnin jalkaansa. Hän esittelee “Tarkeneeks tääl?” -tekstillä varustettua tatuointiaan postauksensa yhteyteen lisäämässään kuvassa.

– Ja se on mun lempitatska still! Harkimo iloitsee.

Julkaisunsa lopuksi Harkimo kiittää räppärikaksikkoa hyvistä muistoista.

– Soitan niitten biisejä aina, varmaan joka matsissa ja Leijonien maalibiisiki Ville. Enkä jättäny Jaromiriakaan epätietosuuteen niitten biiseistä. Ku pääsen himaa joskus Suomeen nii Finnkino on eka osote. Nää vuodet on ollu tuulisii! Kiitos Ville ja Jare siitä kaikesta mitä ootte mun elämässä ollu, nainen summaa.

Lue myös:

Ukrainan sota muutti radikaalisti Amanda Harkimon reissusuunnitelmia – avautuu tilanteestaan: ”Viihdyn täällä niin perhanan hyvin”

Amanda Harkimo viihtyy Thaimaan auringon alla – matkaseurana komea yrittäjä!