Televisiosta tuttu kiinteistövälittäjä Andrei Koivumäki ja laulaja Diandra Flores ovat viihtyneet jo pidemmän aikaa toistensa seurassa.

Kaksikko ei peittele enää läheisiä välejään, sillä Hyvinkäältä lähtöisin oleva Diandra on julkaissut eilen keskiviikkona Instagramin stories-osiossa videon, jossa kutsuu Andreita henkilökohtaiseksi kuskikseen. Lisäksi he ovat julkaisseet videon, jossa ovat yhdessä sushilla.

Vain muutama päivä sitten he osallistuivat yhteisen ystävien synttäreille, josta julkaistussa yhteiskuvassa kaksikko poseerasi toistensa vieressä. He ovat myös ruvenneet seuraamaan toisiaan Instagramissa. Diandra seuraa Instagramissa vain 173 ihmistä, joista yksi on Andrei.

Nähtäväksi jää, onko parin välillä enemmänkin kuin pelkkää ystävyyttä.

Andrei on aiemmin ollut kihloissa Etta-nimisen kaunottaren kanssa. Pariskunnan kihlaus purkautui loppuvuodesta 2021. Diandra ei ole taas koskaan tuonut julkisuuteen suhde-elämäänsä.

Lue myös:

ES: Andrei Koivumäki avautuu rankasta lapsuudestaan – näki läheltä puukkotappeluita ja ystävät tekivät itsemurhia – ”Aloin tajuamaan, ettei tämä olekaan ihan normaalia”