Tuoreella Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kaudella toimittaja Maria Veitola vierailee muusikko Andy McCoyn ja tämän ystävän, taiteilija Sofia Zidan luona.

Jaksossa nähdään poikkeuksellisen raju tilanne, kun McCoy suuttuu Veitolalle ja kohtelee tätä epäasiallisesti. Ikävä tapahtumaketju saa alkunsa helsinkiläisestä ravintolasta.

– Kusipää on aina kusipää… Miksi sinä annat itsestäsi aina niin huonon kuvan ihmisille? Kylmäverinen ämmä, niin jengi kelaa, McCoy tokaisee ohjelmassa Veitolalle.

Myöhemmin selkeästi päihtynyt McCoy jatkaa riehumistaan Zidan asunnolla. Veitola katsoo vierestä McCoyn ja Zidan maalaamista, kun McCoy alkaa tenttaamaan Veitolaa uhkaavaan sävyyn.

– Mikä sinua vaivaa? Etkö sinä halua päästä ihmisen sieluun sisälle. Selitä minulle? McCoy latelee.

Veitola ei jää tilanteessa hiljaiseksi.

– Olen kiinnostunut ihmisistä ja siitä miksi ne ovat sellaisia kuin ovat. En halua sinulle mitään pahaa enkä kenellekään muulle, toimittaja vakuuttaa.

– Minä olen antisosiaali. Pidä vain turpasi kiinni ja katso mitä me tehdään! Tajuatko sinä? Ole varovainen läppäsi kanssa, McCoy pamauttaa takaisin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Ohjelman edetessä käy ilmi, että McCoylle on jäänyt hampaankoloon vuosien takainen kohtaaminen Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa. Asia nousee esille Veitolan kysyessä, onko hän loukannut muusikkoa jotenkin.

– Ekan kerran, kun tapasin sinut, sen jälkeen minä vihasin sinua, McCoy muotoilee.

Lopulta McCoy jättää Veitolan ja Zidan yöpymään kahdestaan asuntoon. Aamulla hän palaa takaisin, ja kolmikko alkaa puimaan edellisillan välikohtausta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

McCoy myöntää tiedostavansa, ettei ole kovin helppo ihminen.

– Joo, en minä sitä odottanutkaan. Mutta en minä myöskään odottanut, että sinä vittuilet minulle tuntikausia ja uhkailet minua väkivallalla ja kostolla, Veitola lausuu.

– Tuo on vain läppää. Älä ota sitä vakavissaan. Älä todellakaan, McCoy vastaa.

McCoy sanoo osan hänen käytöksestään johtuvan liiallisesta päihteiden käytöstä. Jakson lopussa Veitola kertoo miehen pyytäneen häneltä anteeksi.

Kuva: MTV

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös:

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström jäivät kiinni erikoisesta tavastaan – Maria Veitola järkyttyneenä: ”Tällaista en vielä ole nähnyt!”

Iida Ketola kritisoi ankarasti Maria Veitolan ulostuloa – näin suosikkitoimittaja vastaa kohuun: ”Päätän keskustelun tähän”