Evelina, oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaakso, nousi julkisuuteen The Voice of Finlandin ensimmäiseltä kaudelta, jonka jälkeen hänestä on tullut ensimmäinen suomalaisartisti, jonka biisiä on striimattu Spotifyssa yli 10 miljoonaa kertaa.

25-vuotias laulaja kertoi Anna-lehdelle, että hän on halunnut laulajaksi jo pienestä tytöstä lähtien.

— Minulle on opetettu kotona, että asioita saadakseen täytyy itse tehdä duunia niiden eteen. Mikään ei tule elämään muuten vain.

Julkinen ura ja esiintyminen ei tule ilman varjopuolta. Evelina oli keikalla Himoksella vuonna 2019, kun lavalle nousi humalainen mies. Järjestysmiehet eivät tulleet tarpeeksi nopeasti apuun Evelinan avunhuudoista huolimatta, ja nuorukainen tarttui itse mieheen kiinni ja veti tämän lavalta alas.

— Minulla on yleensä pitkä pinna ja kestän aika hyvin kaikennäköistä, mutta uhkaavat tilanteet ovat sellaisia, jotka saavat liskoaivoni toimimaan. Huonolle käytökselle ja paskanjauhannalle minulla on nykyään nollatoleranssi.

Menestys laulajauralla on tuonut Evelinalle taloudellisen riippumattomuuden, mutta myös rutkasti itsevarmuutta. Kuten arvata saattaa, julkkiksen ystäväpiiriin haluaa moni ihminen.

— Olen huomannut, ketkä ovat oikeita ystäviäni ja mitä piirteitä läheisissäni arvostan. Arvostan lojaaliutta yli kaiken. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja empatia ovat minulle tärkeitä ominaisuuksia – niin itsessäni kuin myös heissä, jotka päästän lähelleni.

Lähde: Anna