Radiojuontaja ja mediapersoona Niko Saarinen on ollut yksi Suomen seuratuimpia julkkiksia sen jälkeen, kun hän vuonna 2008 osallistui Big Brother Suomi -ohjelmaan. Saarisen julkisuuskuva on alusta alkaen ollut hyvin värikäs ja mielipiteitä jakava.

Saarinen ja hänen äitinsä Outi Mykkänen avautuvat menneistä vuosista Anna-lehden tuoreessa haastattelussa.

Outin mukaan hänen on ollut vaikeaa tunnistaa poikaansa siinä roolissa, joka tälle on julkisuudessa luotu.

– Hänessä on sellainen dramaattinen puoli, joka näkyy siviilielämässä vain harvoin. Mutta se, että ohjelman myötä Nikosta tehtiin julkisuudessa raivohullu alkoholisti, oli ihan hirveää, Outi kuvailee Anna-lehdelle.

– Itkin, kun luin keskusteluketjujen kommentteja. Ne satuttivat, hän lisää.

Lopulta Outi lopetti keskustelujen lukemisen kollegansa vinkistä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Haastattelun perusteella Nikon ja Outin välit ovat rakkaudelliset ja lämpimät.

– Jos hössötän liikaa, Niko saattaa ärähtää, että hän pärjää kyllä. Mutta niin vanhaksi ei lapsi tule, ettei äiti tästä kantaisi huolta, Outi tokaisee.

Niko itse paljastaa äitinsä olevan hänelle tärkein ihminen maailmassa.

– Jos minulle iskee iltaisin yksinäisyyden pelko, saatan miettiä, että mitä jos äidille kävisi jotain, hän avautuu kauhukuvistaan.

– Olen sillä tavalla dramaattinen, että tuollaisina hetkinä lietson itseni entistä pahempaan oloon. Kun romahdan, romahdan todella alas.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Anna

Lue myös:

Työkaverit yllättivät Niko Saarisen – onnitteluviesti Helsingin Sanomissa saa jokaisen purskahtamaan nauruun: ”Suurin kaikista on draama”

Niko Saarinen puhuu ensimmäistä kertaa tekemästään kauneustoimenpiteestä – joutui operaation seurauksena kiusalliseen tilanteeseen!