Rokkari Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen vieraili MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman suorassa lähetyksessä. Archie osallistui haastatteluun ilman on-off-kihlattuaan Iida Vainiota.

Rokkari on aiemmin kertomaan Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei hän tule enää kertomaan parisuhdeasioistaan medialle, sillä Iida-rakas oli vaatinut tätä. Tänään hän teki kuitenkin poikkeuksen, ja avasi sanaisen arkkunsa suhteestaan sittenkin.

Archie puhui tatuoinnistaan, joka on omistettu Iidalle. Rokkarin ihoon korvan taakse on ikuistettu Iidan nimi sekä sydän.

– Se on tuolla korvan takana, niin ei pääse unohtumaan. Kun on sellainen sanonta, että laitetaan korvan taakse, niin ehkä toi on sitten korvan takana nyt, Archie kertoi hymyillen.

Mies päätyi myös esittelemään uutta kihlasormustaan lähetyksessä. Uusi sormus on hyvin minimalistinen verrattuna aiempaan rock-henkiseen pääkallosormukseen. Pariskunta hankki upouudet sormukset toista kihlaustaan varten.

Archien mukaan hän ja Iida eivät kuitenkaan ole vieläkään päässeet sopuun häiden järjestämisestä, eikä hääpaikkaa ole vieläkään varattu.


Lähde: Seiska