Artistina ja somevaikuttajana tunnettu Tuuli, 21, nähdään ensi vuonna Nelosen suositussa Farmi-ohjelmassa. Tosi-tv-sarjan toinen tuotantokausi kuvattiin loppukesästä Pieksämäen seudulla sijaitsevalla maatilalla.

Nyt Tuuli kertoo Yvette x Pernilla Böckerman -vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa Metropolille antamassaan haastattelussa, että Farmi-ohjelman puitteet sopivat hänen mielestään täydellisesti uusiin ihmisiin tutustumiseen.

– Farmilla oli ihanaa, kun ei ollut mitään ulkoisia ärsykkeitä, eikä kukaan pystynyt käyttämään puhelintaan. Se loi poikkeuksellisen mahdollisuuden tutustua ihmisiin aidosti, Tuuli hehkuttaa.

– Normiarjessa kaikki ovat aina niin kiireisiä ja kulkevat ympäriinsä luurit kourassaan, että kohtaamiset ovat usein aika pintapuolisia, hän toteaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Työnsä puolesta aktiivisesti puhelintaan käyttävä Tuuli paljastaa, että ympäristö Farmin kuvauksissa sai ihmiset olemaan hyvin avoimia todella henkilökohtaisistakin asioistaan.

– En entuudestaan tuntenut oikeastaan ketään ohjelmaan osallistuineista kovin hyvin, mutta lopulta ihmiset avautuivat toisilleen omista, jopa erittäin syvällisistä jutuistaan.

Kuvauksista kotiuduttuaan Tuuli on viettänyt huomattavasti paljon vähemmän aikaa kännykällään kuin aikaisemmin.

– Ohjelma avasi omia ajatuksiani ja antoi perspektiiviä oikeasti tärkeisiin asioihin. Farmilla elin niin hetkessä, enkä miettinyt ollenkaan huomista. Siellä keskityin vain olennaiseen, Tuuli alleviivaa.

– Olen pyrkinyt jatkamaan samanlaista elämäntyyliä myös täällä kotona.

Lue myös:

Neitsyydestään julkisesti avautunut artisti Tuuli: ”Olen kuullut tarinoita, kuinka ihmiset ovat myöhemmin katuneet”

Aknesta kärsivä Tuuli julkaisi meikittömän kuvan: ”Oon häpeilly ja peitelly sitä koko elämäni”

HS: Benjamin Peltonen poseerasi vielä muutama vuosi sitten bikinipeppujen välissä – avautuu nyt: ”Sairaalloisinta aikaa”