Somevaikuttajana ja mediapersoonana tunnettu Maisa Torppa kertoo tuoreessa Instagram-julkaisussaan järkyttyneensä hänestä tehdystä lehden kansijutusta, ja erityisesti sen yhteydessä julkaistusta valokuvasta.

Toista lastaan odottava Torppa esittelee Instagramissa julkaisemallaan videollaan lehden kantta, jossa on paparazzikuva hänestä ilman meikkiä. Otoksen viereen lehti on kirjoittanut ”raju muodonmuutos”.

Torppa ihmettelee avoimesti sitä, kuinka valokuvaajan on onnistunut nappaamaan hänestä sellaisen kuvan, josta edes hänen oma aviomiehensä ei häntä tunnista.

– Miksi minusta tuntuu, että tässä on ehkä hieman käytetty kuvanmuokkausta? Torppa kyselee videollaan hämmentyneenä nauraen.

Näet videon alta tai täällä.

Torpan video on kerännyt lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia katselukertoja, ja se on saanut ihmiset pohtimaan yhteiskunnassa vallitsevia kauneusihanteita ja oletuksia.

Yksi tapausta kommentoinut on kirjailijana ja toimittajana tunnettu Ann-Mari Leinonen.

– Edes raskaana oleva nainen ei pääse tässä yhteiskunnassa eroon siitä, että hänen pitäisi olla koko ajan miesten silmiä miellyttävä seksiobjekti, Leinonen kirjoittaa.

– On myös erikoista se, että muutenkin ulkonäkökeskeisyyttä ja pinnallisuutta ihannoivassa ajassa normaalipainoinen nainen ”ei kelpaa” omana itsenään, vaan hänen halutaan näyttävän kuvassa isommalta kuin onkaan. Eli tässä kuvassa yhdistyy hienosti fat- ja slutshaming, hän summaa.

Lue myös:

Maisa Torppa kommentoi tulisesti hänestä esitettyjä väitteitä: ”Se on yksityisasia, mitä teen työkseni!”

Katso kuvat! Eronnut Martina Aitolehti viihtyy ex-kiekkoilijan kanssa – yhteinen illallinen ökyhotellissa: ”Huikea aloitus pääsiäiselle”