Rakastettu suomalainen iskelmälaulaja Suvi Teräsniska paljasti viime syksynä Nelosella esitetyssä Vain elämää -ohjelmassa läpikäyneensä puolisonsa Simo Aallon kanssa suuren aviokriisin. Simo ja Suvi tapasivat yhteisten töidensä kautta Simon toimiessa Suvin bändin valo- ja äänimiehenä.

Pariskunta avioitui vuonna 2014, ja heillä on kolme alle kouluikäistä poikaa. Vain elämää -ohjelmassa Suvi kertoi haastavan tilanteen taustalla olleen läheisten ihmisten menetykset.

Tällä hetkellä pariskunta vaikuttaa selättäneen kriisin, ja somen perusteella he elävät onnellista lapsiperhearkea yhdessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänään maanantaina Suvi ja Simo viettävät 10-vuotiskihlajaispäiväänsä. Simo kosi Suvia kesällä 2012 Ranskan Pariisissa.

Merkkipäivän kunniaksi Suvi on jakanut omalle Instagram-tililleen nostalgisen kuvakollaasin vuosien takaisesta Pariisin-matkasta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Nämä siloposket oli 10 vuotta sitte Pariisissa lomamatkalla ja mä saatoin välillä vähän motkottaa leikkimielisesti että kun ”toinen ei saa edes kosittua”, kunnes Simo polvistui Eiffel-tornin juurella karusellissa, Suvi muotoilee postauksen tekstikentässä.

– Olkoon seuraavat 10 vuotta armollisia ja rakkaudentäyteisiä. Pikkumiehet pitää kyllä huolen että ne on vauhdikkaita, hän kiteyttää.

Lue myös:

Eeva: Suvi Teräsniska avoimena aviokriisistään – ”Minun on ollut pakko miettiä omaa toimintaani”

Tältä näyttää suhdekriisissä rypeneen Suvi Teräsniskan Simo-puoliso – laulajatähti esittelee miehensä poikkeuksellisesti telkkarissa!