Big Brother Suomi -ohjelmaan viime syksynä osallistunut, juristina työskentelevä Sini Liljeqvist kertoo omalla Instagram-tilillään tilanteesta, jossa hänestä tehtiin kantelu asianajajia valvovaan valvontalautakuntaan.

Tapaus sai erikoisen käänteen, kun kävi ilmi, että kantelu oli lähetetty väärennetyllä nimellä.

– Reissuni syksyllä poiki kantelun asianajajia valvovaan valvontalautakuntaan. Sain tänään ratkaisun asiasta, Sini aloittaa postauksensa.

– Itse kantelu ja vastaukseni sisältö eivät valitettavasti muodostuneet arvioitaviksi seikoiksi, sillä kantelu oli lähetetty tekaistulla nimellä. ”Kantelijan” nimeä ei löytynyt väestörekisteristä, hän kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sini paljastaa kyseisen tilanteen olleen täysin poikkeuksellinen.

– Ilmeisesti tällaista tilannetta ei ole ollut ennen, sillä asia päätyi valvontalautakunnan täysistunnon käsiteltäväksi. Täysistunnon yksitoista jäsentä päättivät yksimielisesti, että ilmeisen väärällä nimellä tehty kantelu jätetään tutkimatta, nainen toteaa.

– Vaikka olenkin erittäin mielenkiinnolla odottanut syksystä lähtien valvontalautakunnan ratkaisua kantelussa esitetyistä asioista, en aio valittaa hovioikeuteen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Sini avaa tapausta lisää postauksensa kommenttiosiossa, kun eräs hänen seuraajansa kuvailee kantelun tekijän käyttäytymistä kiusaamisena.

– No tommonen joo on sitten vissiin ikävää kiusantekoa. Ei siis siinä sinänsä mitään, jos joku haluaa kantelun tehdä ihan puhtaasti muusta tarkoituksesta kuin kiusanteosta, niin saa tehdä tietenkin. Valvontalautakunnan tehtävä on arvioida asianajajan menettelyä ja tiettyjä muitakin seikkoja, joten ei siinä pitäisi olla nokankoputtamista jos joku kannella haluaa. Mutta olis nyt sen verran suoraselkäinen ja kykenisi omalla nimellään sen kantelun tekemään, Sini painottaa.

Lue myös:

BB-Sini julkaisi bikinikuvan – laukoi suorat sanat juristien konservatiivisista arvoista: ”F*ck off tämä ajatusmaailma!”

BB-Sini hakee lopullista avioeroa yksin – kommentoi nyt asiaa tiukasti: ”Tämä ei kuulu kenellekään”

BB:ssä hämmentäneeltä Siniltä tiukka kannaotto tosi-tv-tuotannoista aiheutuneeseen kohuun – ”Peilistä löytyy syyllinen”