Vuoden 2011 Big Brotherin voittanut Janica Westerback (o.s. Kortman) aloitti noin kuukausi sitten valmistautumisen bikini fitness -kisoihin. Hän esittelee kuukauden treenaamisen tuloksiaan tuoreessa Instagram-julkaisussaan, joka sisältää muutoskuvat niin sivulta, edestä kuin takaakin.

Voit selata kuvia alla olevan julkaisun oikeassa laidassa olevan nuolipainikkeen avulla. Jos julkaisu ei näy selaimellasi, katso kuvat täältä.

Kussakin asennossa viimeisin kuva kuvastaa Janican lähtötilannetta. Ensimmäiset kuvat sen sijaan on otettu kuukauden treenaamisen jälkeen joulukuun puolivälissä.

– Tässä nyt vertailukuvia kuukauden treenaamisen jälkeen. Itse huomaan muutosta. Kaikkein vaikein osio on ollut syödä tarpeeksi ja riittävän usein, Janica kertoo seuraajilleen.

Janica ei suinkaan ole ainoa, joka havaitsee kehossaan tapahtuneen muutoksen. Muutoskuviin on nimittäin ilmestynyt nopeasti kymmeniä tsemppikommentteja.

– Jatka Janica samaan malliin, vaikka upea olet aina ollut, eräs seuraajista ihastelee.

– Wow, todella hyvältä näyttää, toinen hehkuttaa.

– Siis kuukauden! Wow, kolmas ihmettelee Janican nopeita tuloksia.

Janica paljastaa kommenteissa saaneensa tukea treenaamiseen valmentajaltaan Tape Valkoselta.

Janica ilmoitti marraskuun puolivälin paikkeilla Instagram-tilillään aikeistaan treenata bikini fitness -kisoihin. Hän julkaisi tuolloin useamman kuvan lähtötilanteestaan. Jos upotus ei näy alla, voit katsoa kuvat myös täältä.

Lue myös:

Eronnut BB-voittaja Janica Westerback: ”En ole vielä valmis uuteen suhteeseen”

BB-voittaja Janica Westerback paljastaa nyt, miksi jätti alkoholin ja julkisuuden!

BB-voittaja Janica Westerback paljastaa suosikkiasukkaansa: ”Heidät on hyvin valittu”