Tunnettu somevaikuttaja Cheyenne Järvinen osallistui viikonloppuna ensimmäisiin bikini fitness-kisoihinsa. Järvinen on kertonut julkisuudessa tähdänneensä alan kilpailuihin jo muutaman vuoden ajan.

Kyseessä oli LOADED kehonrakennuksen suomenmestaruuskilpailut. Järvinen sijoittui kisoissa kuudenneksi, mikä oli ensikertalaiselle huikea suoritus.

Mukaan kotiin lähti valtavan kokoinen pokaali, jonka kanssa Järvinen poseeraa omalla Instagram-tilillään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Järvinen on julkaissut myös virallisen kisakuvansa Instagramiin. Kuvassa Järvisen huippuunsa treenattu kroppa pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Näyttävän otoksen ohessa Järvinen kertaa kisatunnelmiaan avoimesti.

– Pakko sanoa, että mulla on atm tosi tyhjä fiilis kuten mulla oli koko eilisen, Järvinen toteaa julkaisussaan.

Järvinenen myöntää olevansa ylpeä saavutuksestaan. Hän listaa kirjoituksessaan asioita, joista on kisasuorituksessaan erityisen iloinen.

– Päästiin siihen kuntoon, mitä mun kohdalla tavoteltiinkin.

– Sain tehtyä itelleni meikin ja tukan itse, joihin olin tosi tyytyväinen.

– Olin oikeesti calm af ennen lavalle nousua enkä ottanu edes Propralia, koska jännitys ei ollut huom tässä vaiheessa niin paha.

Vain hieman ennen lavalle nousemista Järvinen alkoi kuitenkin jännittämään.

– Just ennen lavalla nousua muhun iski, et hitto en mää edes tiiä, miten kisankulku menee ja mitä lavalla pitää tehdä, hän tokaisee.

– En muista ekasta kierroksesta mitään ja oma tunne oli, että se oli yhtä sekoilua, mutta tää ei kuulemma näkyny yleisöön, joten ihme ja kumma selvisin siitä hengissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Järvisellä oli tunne, että kisat menivät nopeasti ohitse. Hän arvelee tyhjyyden tunteen kumpuavan siitä.

– Menee varmaan hetki, että käsittää, mitä just tuli tehtyä ja koettua. Isoin kiitos kaikille mun ystäville ja puolisolle tuesta ja rakkaudesta ja mun puskemisesta eteenpäin, kun tarvitsin sitä, nainen summaa sydänemojien kera.

Lue myös:

IS: Cheyenne Järvisen rankka nuoruus ohjasi pitkään kohukaunottaren elämää: ”Olisin kaivannut rakkautta ja välittämistä”

Cheyenne Järvinen julkaisi paljastavan peppukuvan – halusi nähdä puolisonsa reaktion – ”En ole mieheni omaisuutta”