Miss Helsinki -kilpailusta tunnetuksi tullut Cheyenne Järvinen pohtii uusimmassa blogissaan voiko parisuhteessa oleva nainen julkaista paljastavia kuvia itsestään.

Järvinen julkaisi Instagram-tilillään kirjoitukseen liittyvän kuvaparin, jossa poseeraa pakarat täysin paljastavassa bodyssa. Ennen kuvan julkaisua, hän kertoi asiasta miehelleen sillä halusi nähdä tämän reaktion.

– Tiedän varsin hyvin, etten ole mieheni omaisuutta enkä tarvitse lupaa kuvan julkaisuun. Silti jonkinlainen epävarmuus ja häpeä valtasi minut, Järvinen kirjoittaa.

Hän on ollut parisuhteessa jo neljä vuotta ja myöntää, että somejulkaisujen suunta on muuttunut parisuhteen myötä siveellisemmäksi.

– Miehestäni tuntui hankalalta hyväksyä, että kyseessä olevan kuvan voisi postata ilman sen syvempiä syitä.

– Kuvaa ottaessa en ajatellut oikeastaan muuta kuin puhtaasti sitä, että hitto näytänpä hyvältä tässä kuvassa. Eritoten pyllyni. Halusin postata kuvan postaamisen ilosta, koska miksei?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Järvinen korostaakin, ettei halua enää piilotella itseään ja miettiä jokaisen kuvan kohdalla mitä muut siitä ajattelevat.

– Mielestäni kuka tahansa saa postata ihan juuri sellaisia kuvia itsestään kuin haluaa, riippumatta vieläpä parisuhdestatuksestaan, ilman että heitä jotenkin arvostellaan ja tuomitaan siitä huonommaksi.

– Haluan osoittaa muille, että saat olla just sellainen kuin olet ja sinussa ei ole mitään hävettävää. Sallitaan tämä oikeus meille jokaiselle.

Lue myös:

Katso kuva! Cheyenne Järvinen muistelee huulikatastrofiaan – sai hurjan reaktion täyteaineista: ”Tekijä kielsi menemästä lääkärille”

Cheyenne Järvinen kritisoi somessa kovin sanoin Maria Nordinia: ”Hän tekee bisnestä ihmisten epätoivolla ja hädällä”